Nokia N95-1 yeni firmware v31.0.017

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n00n

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N95-1 yeni firmware v31.0.017
Arkadaşlar Pc suitten uyarı geLdi Telefonun yeni günceLLeştirmeLerinin oLduguna dair v31.0.017 SiteLerde arama yaptım fakat buLamadım ne tür yeniLikLer oLdugunu bende v 30.0.015 var eger b biLgisi oLan arkadaşLar varsa yada günceLLeyenLer + sı - si neyse yardımcı oLurLArsa sevinirim:allalla::allalla:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bende yeni gördüm şimdilik araştırıyorum yüklleyim deme sakın çünkü daha sertifikanlandırılcak pro yok sistem dosyalarına giremiyosun oky bekle biraz pro çıksın rom ve secman gibi sonra yüklersin

tgtgtg

Üye
ah araştırmadan yükledik olcağı buydu..=) tüm programlardan olduk..kız gibi N95 im oldu..bu arada yenilik pek bişe gözüme çarpmadı önceden prgramla yapılan ekran çevirme işini ekran özelliklerinden ekranı döndür ü otomaiğe aldığımızda telefonu çevirdiğimiz an yapıyor..birde etkin bekleme moduna çevirimiçi paylaşım eklnmiş..ayrıca telefon tasarruf moduna geçtiğinde ışıklar söndüğünde yani galeri ve seviye tuşları hoş bi şekilde 2 kez yanıp sönüyor..dikkatimi çekenler bunlar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ah araştırmadan yükledik olcağı buydu..=) tüm programlardan olduk..kız gibi N95 im oldu..bu arada yenilik pek bişe gözüme çarpmadı önceden prgramla yapılan ekran çevirme işini ekran özelliklerinden ekranı döndür ü otomaiğe aldığımızda telefonu çevirdiğimiz an yapıyor..birde etkin bekleme moduna çevirimiçi paylaşım eklnmiş..ayrıca telefon tasarruf moduna geçtiğinde ışıklar söndüğünde yani galeri ve seviye tuşları hoş bi şekilde 2 kez yanıp sönüyor..dikkatimi çekenler bunlar

bunlar zaten vardı ögrendigim kadarıyla arama bittigindeki takılma sorunu halledilmiş.Bşaka bişey yok sanırım hack çıkmadan yüklemicem

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
'den son versiyona ulaşabilirsiniz ve cihazın son versiyonu cıktığı haberi doğru.

n00n

Üye
    Konu Sahibi
ya ***** gibi yükLEdimm şimdide hack işLemLeri oLmuo sanırım bekLemem lazım secmande probLem yaşıyorum ''error occured'' die hata veriyor kafayı sıyırcam kayışı koparcam yatak sarcam yani bişeyLer oLcak biri beni durdursun...:S:ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya ***** gibi yükLEdimm şimdide hack işLemLeri oLmuo sanırım bekLemem lazım secmande probLem yaşıyorum ''error occured'' die hata veriyor kafayı sıyırcam kayışı koparcam yatak sarcam yani bişeyLer oLcak biri beni durdursun...:S:ehe
sakin ol birader yakın zamnda h a ck leyecek pro çıkar bende eklerim.
proyu bekledigim için güncelleme yapamıyorum...

eren6523

eren6523

Üye
bende yeni versiyonu yüklemek için hack prolarını bekliyorum.galiba bir öncekini de sen yapmıştın anıl yeni hack bulduğunda bana da haber verebilirimisin ?:oke:

memolim83

memolim83

Üye
hiç bir fark yok gibi

cecman

cecman

Üye
Benim gördüklerim

+ Resimlerin Odaklaması Daha İyi
+Flash Daha İyi Işık Veriyor
+Meşgule Atınca Donma Daha Kısa Süreli Oluyor ( Önceden Daha Uzun Süreli Donuodu )
+ N-Gage Oyunları Eklenmiş Tabi Trial ( Zaten Güncelleştirme Sırasın 140 Mb lık Bi Dosya İnio Büyük Kısmı Demo Oyunlarının! )
Şimdilik Gördüklerim Bunlar Daha Değişik bişeyler olursa sizinle paylaşırım

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bende yeni versiyonu yüklemek için hack prolarını bekliyorum.galiba bir öncekini de sen yapmıştın anıl yeni hack bulduğunda bana da haber verebilirimisin ?:oke:

valla bir buluyum büyük büyük haflarle konuyu açıcam ama yok her yeri arıyorum henüz çıkmadı bu sefer nokia işi ciddiye alıp h aclemeyi engelledimi acaba diye düşünmüyo deilim hani ..

eren6523

eren6523

Üye
inşallah engellememiştir :oke: yoksa versiyon 15.0 da kalıcam

karadeve36

Üye
iyi gunler herkese.benim sorunum makineyi baglıyorum fakat guncel bi versiyon yok diyor...nsu yu defalrca indirdim ama guncelleme yok dioyr 31,0,15 kala kaldim :D bir bilginiz var mı bu konuda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt