Nokia N93 Karşımızda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N93 Karşımızda
Nokia, yeni nesil telefonlarını N serisi ile pazara sunmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Nokia, N71, N92 ve N80'den sonra, N93 kod adlı model'de gün yüzüne çıktı.

N92 ile birlikte yaygınlaşan ekran/tuş takımı esnekliği, N93 modelinde de gözükmekte.

N92'nin halefi olarak lanse edilen N93, WiFi, UMTS, bluetooth 2.0 gibi bağlantı imkanlarını desteklemekte.

<div align="center"> </div>

QVGA[240 x 320 pixel] ekrana sahip olan cihaz, 262144 renk destekli. Symbian 60 serisinin 3.parti sürümünü kullanmakta.

3.2 Megapixel dahili dijital kamera bar&#305;nd&#305;ran N93[Carl Zeiss lesn bulunuyor], 3x optik zoom ve otomatik odaklanma imkan&#305; da sa&#287;l&#305;yor.

<span style="font-size:10pt;line-height:100%"><span style="color:#990000">Resimler:</span></span>

*Turktekno

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu resimlere fake demiştik zamanında...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
slm bana sx1 hakkında biraz yardımcı olabilirmisiniz....

barabelli

barabelli

Üye
kardeş baska yerde konu acarsan yardımcı olurlar mesela sımensın oldugu forma maxıcep formlarından bak ust kosuede (solda)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
Ben buradan PCmasterı da anmak istiyorum. Siemens bölümünde ben ona Benq-Siemens EF91 (3,2mp, 240*320 ekran vs.) dediğimde o bana Nokia akıllıdır damara göre şerbet verir demişti. İlk aklıma o geldi wallahi. Yalnız benim çok önemli bir sorum var: Bu telefonda "TİTREŞİM" var mı?

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Güzel Telefon

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Apr 3 2006, 03&#58;41 PM) [post=309376]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bu resimlere fake demiştik zamanında...
[/b][/quote]
Harbiden fake demiştik ama resimlere baksana gerçekçi durmuyo diil yaw

karizma

karizma

Üye
Valla ben fazla begenmedim nekadar dogru nekadar yanlıs bilemem

zoom

Üye
<div class='quotetop'>(wolf_night &#064; Apr 3 2006, 07&#58;23 PM) [post=309470]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
slm bana sx1 hakkında biraz yardımcı olabilirmisiniz....
[/b][/quote]

Ne mantıkla n93 ile ilgili bir konuya sx1 hakkında birşey soruyosunuz forum kullanmasını hiç mi bilmiyorsunuz

met

Üye
alet diye buna derim işte

denizyalcin

denizyalcin

Üye
carl zeiss olduğu için kesin titreşim yoktur&#33;

DaRKoRaNGe

Üye
güzel telefon,

Caine

Caine

Üye
e&#287;er böyle bir tlf varsa ben be&#287;endim
bilgiler için t&#351;kler karde&#351;im

pasa

pasa

Üye
fena değil ama n90 gibi kocaman sa bişeye yaramaz

kikaksk

kikaksk

Üye
güsel telefon ama cok büyük ...

eon

Üye
bencede fake gibi cok onemli birkac gsm web sayfasinda boyle bir nokia modele rastlamadim.ben yinede n 80 diyorum.... bence suanki en mukemmel telefon...

amedian

amedian

Üye
ne olacak bu cep telefonlarının hali dusunemiyorum guzelde kim bilir kac para ister simdi bu nokia buna

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
yaw süper bea 3x optik 3mp dehset ceker bea bu bakalım 6 ay sonrada 4mp cıkar bakalım nekadar sürücek bu gelişme

Firmalar kapısıyor 1 sora 1.3 sora 2 sora 3 Bakalım

bynedim

bynedim

Üye
<div class='quotetop'>(pasa &#064; Apr 7 2006, 12&#58;45 PM) [post=311167]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
fena değil ama n90 gibi kocaman sa bişeye yaramaz
[/b][/quote]

N90&#39;dan daha büyük, zaten N92 tarzı bir model olduğundan N92 gibi yatay ekran kullanma amaçlı olarak çok geniş bir telefon, daha çok pda büyüklüğünde cihazlar.. Ancak o ekranı ve optik zoom kalitesini yakalayabilmek için gerekli bence..

İleride dizayn üzerine çok uğraşırlar nasıl olsa.. 2mp&#39;lerin kilitlendiği yerde dizayn için her markanın kapışmaya başladığı gibi.. Önce özellik sonra aynı özelliklere dizayn pazarı..

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
İşin cılkını çıkardı Nokia Bence&#33;&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...