anl_tr
Emekli Yönetici
Nokia N920 (4,13inç Kapasitif ekranlı) Piyasaya sızdı
Geçtiğimiz günlerde Finlandiya'nın cep telefonu devi Nokia, Maemo 6 alt yapısıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuş; yeni işletim sisteminin kapasitif ekranları da destekleyeceği yetkililerce belirtilmişti. Yapılan açıklamaların ardından Nokiaport.de adresinde N900'ün varisi olacağı iddia edilen N920'nin resmi sızdırıldı.
Geçtiğimiz günlerde Finlandiya'nın cep telefonu devi Nokia, Maemo 6 alt yapısıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuş; yeni işletim sisteminin kapasitif ekranları da destekleyeceği yetkililerce belirtilmişti. Yapılan açıklamaların ardından Nokiaport.de adresinde N900'ün varisi olacağı iddia edilen N920'nin resmi sızdırıldı.
Sitedeki söylentilere göre N920, N900'ün aksine QWERTY klavye özelliğini bünyesinde barındırmayacak. Cihazda 4.13 inç boyutunda kapasitif ekranın yer alacağı da söylentiler arasında. N900'ün henüz piyasaya sürülmediğini ve Nokia cephesinden herhangi bir resmi açıklama gelmediğini düşünürsek en iyi senaryoyla bu tür bir cihaz 2010 yılında lanse edilebilir. Spekülasyonların doğru çıkmama ihtimalini de göz önünde bulundurmakta fayda var.
Yeni bilgiler buldum ekliyim dedim:Cihazda miccroSD kart girişi, 5mp kamera, Wi-Fi, GPS ve 3.5 mm audio jack çıkışı bulunmakta.
Hoşunuza gittiyse Teşekkür butonuna tıklamayı unutmayalım sizler için emek harcanıyor
Yeni bilgiler buldum ekliyim dedim:Cihazda miccroSD kart girişi, 5mp kamera, Wi-Fi, GPS ve 3.5 mm audio jack çıkışı bulunmakta.
Hoşunuza gittiyse Teşekkür butonuna tıklamayı unutmayalım sizler için emek harcanıyor
teşekkürler

çok güzel bir telefon ekranına laf yok zaten o ne benim 6600ın 5 katı herhalde