• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N920 (4,13inç Kapasitif ekranlı) Piyasaya sızdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N920 (4,13inç Kapasitif ekranlı) Piyasaya sızdı

Geçtiğimiz günlerde Finlandiya'nın cep telefonu devi Nokia, Maemo 6 alt yapısıyla ilgili çeşitli açıklamalarda bulunmuş; yeni işletim sisteminin kapasitif ekranları da destekleyeceği yetkililerce belirtilmişti. Yapılan açıklamaların ardından Nokiaport.de adresinde N900'ün varisi olacağı iddia edilen N920'nin resmi sızdırıldı.​
Sitedeki söylentilere göre N920, N900'ün aksine QWERTY klavye özelliğini bünyesinde barındırmayacak. Cihazda 4.13 inç boyutunda kapasitif ekranın yer alacağı da söylentiler arasında. N900'ün henüz piyasaya sürülmediğini ve Nokia cephesinden herhangi bir resmi açıklama gelmediğini düşünürsek en iyi senaryoyla bu tür bir cihaz 2010 yılında lanse edilebilir. Spekülasyonların doğru çıkmama ihtimalini de göz önünde bulundurmakta fayda var.
Yeni bilgiler buldum ekliyim dedim:Cihazda miccroSD kart girişi, 5mp kamera, Wi-Fi, GPS ve 3.5 mm audio jack çıkışı bulunmakta.

Hoşunuza gittiyse Teşekkür butonuna tıklamayı unutmayalım sizler için emek harcanıyor;)

• Beğen
Tepkiler: erhan1625, rider650, julyus45 ve 12 diğerleri

Godfather

Godfather

Üye
wallahi hoşuma gitti ha:D teşekkürler

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valla benimde gitti nokia ilk multi touh dokunmatigi bence süper bir makina oldu.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
evet anıl sen daha önce acmişşsın olur bnöyle şeyler :D

qirL1903

qirL1903

Üye
vay be güzelms :)

zezu_5

zezu_5

Üye
Multi touch varsa çok süper olurda qwerty olmaması ve ekranın baya geniş olması kötü olmuş n900 zaten kaba n920 dahada baka olucak n940 artık netbook olur :D

--------------- Ekleme ---------------
Nokia Maemo 6 ile birlikte kapasitif yapıda çoklu-dokunmatik ekrana geçiyor

Nokia'nın önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırladığı yeni tepe seviyesi N900'ün ardılları N900'ün en önemli iki eksiğini tamamlayacak.
Bunu dememizin sebebi N900'de konuşlandırılacak işletim sistemi olacak Maemo 5'in bir sonraki versiyonunda çoklu dokunmatik ekran yapısı ile dirençsel yerine kapasitif temelli dokunmatiğe geçilecek olması. Yine Maemo konferansı dahilinde denilen o ki, Maemo 6 ile beraber cihazlar hem dikey hem de yatay olarak . Bildiğimiz gibi N900 sadece yatay modda kullanılabiliyor. Bunlarlar beraber Maemo 5'te yer alan Open GL, OMAP 3, WVGA çözünürlük, geliştiricilere destek gibi kilit özelliklerin korunacağı

maxitr

maxitr

Üye
güzel güzelde bir bilgisayarla aynı fiyatır şimdi bu!!!:(

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
symbian çöp bir sitem dediğim zaman bana gülüyorlardı forumda .Nokia bile yeni tesil telefonlarında symbiandan vaz geçmiş anlaşılan.Bu kadar hantal bir sistem olamaz her yıl yeni versiyonu çıkar birtürlü beklentileri veremezdi artık kodlar kullanıcıya açılmalı yoksa symbian tamamen bitecek
NOKIA sana güle güle senin pabuç attaya gitti:nargile:

atakax

atakax

Üye
iphone a çok benziyor tip olarak bide apple I-tablet internet tableti çıkarcak die söylentiler dolanmaya başlamısken çok şaşırmadım :D:D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel telefon..

Progressivity

Progressivity

Üye
buna pil mi dayanır abi bizim 5800'a bile dayanmıyor doğru düzgün

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bunun adı notephone olur ancak

facacan

facacan

Üye
İyice bu ekran işini abarttılar telefonluktan çıktı.Kalas oldu!

EsmEr_samsun

EsmEr_samsun

Üye
Ben telefona bayıldım resmen... Ama fiyatı???

samekary

samekary

Üye
Çıkarsa fiyatı cok cep yakar =)

serif55

serif55

Üye
bu telefonlarda(telefon değil laptop nerdeyse) kamera olayı hala 5.0 megapikselde kalıosa bu nokia ya çok zeki bizi kazıklıyo yada çok gerizekalı üretmeyi bilmiyo desem yeri var şimdi :nono:

lax123

lax123

Üye
sÜper Bişey İphone den güzel bence

Aziz™

Üye
güzel telefon valla

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
ekranı biraz çizilmiş ama :ehe çok güzel bir telefon ekranına laf yok zaten o ne benim 6600ın 5 katı herhalde :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt