husatsezar
Üye
Nokia N91 Internette video izleme sorunu
Arkadaşlar ben kendimce bilgisayardan anlarm. Kıbrısta bir internet kafem var. Son zamanlarda telefondanda boş durmayıp WiFi ile internete girip araştırma yapabiliyorum. Sorunum ise örnek olarak "Youtube" a girip herhangi bir videoya ilk tıkladığımda gelen ekranda, watch video ya basıyorum. Realplayer açılıyor.(Telefon ingilizce format attıktan sonra Türkçe yükleyemedm) "Connecting to server needed. Connect?"(servere bağlantı gerekli. bağlanılsınmı?) geliyor hayır dersem direk başa dönüyorum.Evet dediğimde ise ayrıyetten bi ara "Connecting" (Bağlanılıyor) diyor ve gene başa dönüyoruz.
Ben şahsen anladığım kadarıyla servere bağlanamıyor. RealPlayer in ayarlarından bağlantı ayarlarına baktığımda kablosuz ağ gözükmüyor, dolayısıyla benim elimden başka birşey gelmiyor. Google' ın ve Opera nın uygulamalarını denedim aynı sonuç. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim...
--------------- Ekleme ---------------
Yokmu bilgisi olan arkadaşlar konu güncel
Ben şahsen anladığım kadarıyla servere bağlanamıyor. RealPlayer in ayarlarından bağlantı ayarlarına baktığımda kablosuz ağ gözükmüyor, dolayısıyla benim elimden başka birşey gelmiyor. Google' ın ve Opera nın uygulamalarını denedim aynı sonuç. Yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim...
--------------- Ekleme ---------------
Yokmu bilgisi olan arkadaşlar konu güncel