Meraba arkadaşımın nokıa n900 ü var biz bluetooth u açamadık yukarıdaki anlatımın tam bi emek işi fakat her resmin altına yapılan işlemi yazarmısın teşekkürler emegine saglık
bunlara gerek yokkı arkadaslar.uygulama yonetıcısınden flash platform ındırın kurun.otomatık 10.1 androıd flash player yuklenecek.sonra facede de tum sıtelerde de vıdeoyu rahatca acarsınız
slmm arkadaslar bende hata weryo..son asamada x terminalda not found dio nerde hata yapmış olabilrim fikri olan warmı..dogan yardımcı olursan sewinirim(dammam)
ya arkadaÅlar N8 me format çekmek zorunda kaldım önceden bazı sitelerde video indirme den herhangi bir video izliye biliyordum Åimdi izleyemiyorum yardım edecek biri varmı size zahmet
Arkadaşlar herşeyi doğru yaptığım halde bende yine sorun var. Sorun derken flash yüklemesi falan değil. Facebookta videoyu açtığım zaman Flash Player güncellenmesi gerekiyor diyor...
hocam tekrar denedim bu sefer aynen senin paylaştıgın son resimdeki gibi geldi.. kapattım x terminali. face i açtım. ancak video da yine flash player istiyor.. herseyi defalarca kontrol ettim bi yanlışlık yok..
Olması lazım. "Linux, 10.0.45 (Desktop) - recommended" seçin, "Specify version manually" tıklayın, sırasıyla 11-1-53 yazın change deyin "New versiyon successfully vs" derse tamamdır...