nokia n900 ü yeniden üretseydi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
nokia n900 ü yeniden üretseydi...
:hmmm
arkadaşlar elimizdeki teknoloji harikası sınır tanımayan n900 ümüzü nokia yeniden tasarlasaydı büyük ihtimal adı n900i olurdu :D sizce ne özellikleri geliştirilsin isterdiniz haydin hep beraber bi n900i yapalım :D

osmanayman

osmanayman

Üye
1-Multitouch
2-Yazılım desteği
3-Alien-Dalvik

Ram, işlemci vs şu an için yeterli diye düşünüyorum...

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
kardeş daha teknolojik düşün tamamen yepyeni bi n900 :D nvidia tegra 3 gibi çok daha saglam ve yeni sistem mesela

Türe

Türe

Üye
nokia alışılmışın dışında bir model üreterek en doğru olani yaptı bence n900 u üretmekle :)

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
evet bizde sınırları zorlasın baştan yapsın diyoruz zaten gerçi bu kendi çapımızda bi hayal ürünü :D nokia windows a geçerek çok büyük hata yaptı zaten

Türe

Türe

Üye
Kesinlikle :oke:

fnldstntn

Üye
Nokia n950

serserim1905

serserim1905

Üye
    Konu Sahibi
n950 zaten var n9 un geliştiriciler için yapılmış hali

MertcaN9

MertcaN9

Üye
N900 satılmıyor artık dimi arkadaşla? ben almak istesem nasıl ulaşabilirim ?

denizci535

denizci535

Üye
sadece sunu diyebilirim sadece batarya isteriz.... iyi ki n900 diye klavyesi en iyi olan teli uretmis salaklar farkinda degil mal bu nkia. bazen insan birsey yapar kendide inanamaz bu nokia da adam mi var hepsi para pesinde ama biz keyfimizi bakalim...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
sadece sunu diyebilirim sadece batarya isteriz.... iyi ki n900 diye klavyesi en iyi olan teli uretmis salaklar farkinda degil mal bu nkia. bazen insan birsey yapar kendide inanamaz bu nokia da adam mi var hepsi para pesinde ama biz keyfimizi bakalim...

nokia kurumun(kuruluşun) adıdır sadece cihazı nasıl isterseler öyle üretilir. cihaza en uygun ne varsa onlar yerleştirilir merak etmeyin. argo kullanmak çok gereksiz üslubunuzu bozmayın bence

enolaguy

Üye
1-Multitouch
2-Yazılım desteği
3-Alien-Dalvik

Ram, işlemci vs şu an için yeterli diye düşünüyorum...

osman hack ve telnet icin program soruyordun depoda n900 icin network tools var once ona bir goz at sonra network scanner ile nasil tarama yapilip acik portlar bulunuyor anlatirim

osmanayman

osmanayman

Üye
Telneti merak etmiştim... Anlatım iyi olurdu, bilgi sahibi olmak açısından...:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt