Müjde... Oglum yogun bakımdan cıktı hemde ne çıkış
bu arada sözlerıme başlamadan önce başsaglıgı mesajlarınızı kendınıze saklayın o yaşıyor
Anlatayım... Daha önce bende olan ve kullanmadıgım pekte bır işe yaramayan Pollypat 200 tablet vardı, bunların dokunmadıgı o kadar hassastır kı üstüne çıkıp horon tepsenız ayaklarınızı zarzor anımsar, o derece yani
velasıl bir sitede gördügüm tamamen ölü ( devreleri yüksek voltaşdan yanmış) yıne benım evladımla eş Bır telefonla o cok hassas beyınlı polly le takas etmek ıstedım, uzatmamayayım mefta geldıgınde hızlı hızlı nefes alıp verıyordu ( bataryayı takar takmaz Nokıa yazısı süreklı gelıp gıdıyor ve soldakı arı ışık yanıp sönuyordu, kendısıde zaten ana kartta problem oldugunu söylüyordu, ayrısa usb soketı de yoktu, Açtım içine baktım bıde ne göreyım (made in korea) kan aglıyor
söylendıgı gıbı cıhazda yok yok, 3 derece yanıklar var ama ne kamerası var ne sd kart yerı,bununla ugrasmak zaman kaybı olacagından dırek benım evladıma yöneldım, yü naklı gerekıyordu ve elımı çabuk tutmalıydım
Ön ekranı kople söktüm ve benım evladıma monte ettım de... hiçbir ısık yoktu, uyuyor muydu ne
sonra buna verdım voltajı (flash ve hart format) bu bir ayaklandı kı... İnegı ahır dan cıkarırsın da atlayıp zıplayıp tepınır ya sevınçten, o derece yani
bu böyle olmamalıydı kalktım bende onunla tepınmeye başladım, sonra bırbırımıze sarıldık ve agladık
işte böyle dostlar bizim Aşkımız, sözlerımı Bır made in Turkey atasözüyle noktayı koyuyorum: Çıkmayan candan ümit kesılmez...