Nokıa N900 Telefonum yüzmeyi bilmiyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

Nokia N900

Nokia N900

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa N900 Telefonum yüzmeyi bilmiyor :)
Bundan haftalar önceydı, hafta tatılımı degerlendırmek için sahıle balık tutmaya gittim, karagöz balıgı yakalamak için yem olarak salyangoz kulanılır varsa boru kurdu ve karides de makbuldür. ben o gün lıman içinde paçalarımı dize kadar sıvamış yem ararken... emektar arkadaşımın yüzme bilmedıgınıde düşünerek dişarda duran ve sergıye sarılı bır ağın üstüne bırakmak istedım keşke bırakmasaydım, sen kay agın üstünden dogru tuzlu suya... hemen 2 sn içinde müdale ettım 5sn içinde içindeki bataryasını çıkardım, hemen solugu hastahanede aldım yogun bakımda, ilk etapta midesi Selülozik tirle yıkandı, onu o durumda görmek (paramparça) içimi daglasada olası hertürlü kötü sonuca hazırlıklı olmalıydım, ona bu halımı sezdirmemem lazımdı :) velasıl bır gün orada kaldı ertesı gün oraya gidip kendı ellerımle onu topladım bır an bana gözlerini kırptı ben sevındım ama içimde yıne bir kuşku acaba diye... o gün taburcu oldu ertesı gün öglen vaktı gözleri (ekran) çıldırmış gıbıydı, bellı belırsız bakışlar atıyor benı kurtar dercesıne(yada benı yaktında dıyebılır) :) tekrar hastahaneye getırdım tam teşhıs koyamadılar ama tuzlu suyu yuttugu için fazla yasamaz dedıler, bende onu son gunlerını ıyı gecırmesı ıçın tekrar eve getırdım. şimdi yanımda vucudu (kasa) saglam gıbı ama gözler (ekran) bellı belırsız cizgıler perdeler ve laleler :) sizce bir şansı var mı?

• Beğen
Tepkiler: mrcrazylaz

haydar006

Üye
el-fatiha. buyrun cenaze namazına...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Basın sagolsun

NR6630

NR6630

Üye
:naughty: öncelikle müthiş akıcı bir yazı yazma yeteneğin var diyebilirim okurken valla daldım gittim.. tuzlu suya gelincede resmen büyük bir tehlikeli ve saniyelik düşman diye bilirim eletronikler için.. inşallah yapılır arkasını çabucak bırakma ok:oke:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

dogande

Üye
n900 kadar dayanıklı bir telefon şahsen görmedim. Bendeki telefon 10 mt yüksekten düştü , kızak vidalarından biri kırılarak ikiye ayrıldı , hatta parça parça oldu ama yinede sağlam şu an tuzlu su ise şayet dediğin işlemler yapılmışsa bir sorun yaratmaz. Ekran sorunu tamamen kurumayan parça sorunu gibi gözüküyor. Ekranıda dağıtıp temizledilermi acaba

• Beğen
Tepkiler: mrcrazylaz
mrcrazylaz

mrcrazylaz

Üye
dostum öncelikli olarak öldürmeyen Allah öldürmüyor diyerek :) telefonunun her hastalıkta olduğu gibi bi süreçte olduğunu ve bu süreç sonunda mutlu yarınlara koşacağınızı bildirmek isterim ama dogande arkadaşımında dediği gibi ekran aksamının da tinerle güzelce temizledikten sonra her hangi bi sorunu kalmayacaktır. yani kısacası senin çözümün kutsal suda (tinerde) :)))

• Beğen
Seglopsi

Seglopsi

Üye
kardeşim ben telefonu cebimde unutarak vakti zamanında 6680'i denize sokmuştum. 1 gün tatlı suda beklettim(kavanozun içinde) sonra içini açıp kuruttum. sadece ön kamerası bozuldu, herşeyiyle telefon çalışıyordu. geçmiş olsun.

Nokia N900

Nokia N900

Üye
    Konu Sahibi
Müjde... Oglum yogun bakımdan cıktı hemde ne çıkış :) bu arada sözlerıme başlamadan önce başsaglıgı mesajlarınızı kendınıze saklayın o yaşıyor :) Anlatayım... Daha önce bende olan ve kullanmadıgım pekte bır işe yaramayan Pollypat 200 tablet vardı, bunların dokunmadıgı o kadar hassastır kı üstüne çıkıp horon tepsenız ayaklarınızı zarzor anımsar, o derece yani :) velasıl bir sitede gördügüm tamamen ölü ( devreleri yüksek voltaşdan yanmış) yıne benım evladımla eş Bır telefonla o cok hassas beyınlı polly le takas etmek ıstedım, uzatmamayayım mefta geldıgınde hızlı hızlı nefes alıp verıyordu ( bataryayı takar takmaz Nokıa yazısı süreklı gelıp gıdıyor ve soldakı arı ışık yanıp sönuyordu, kendısıde zaten ana kartta problem oldugunu söylüyordu, ayrısa usb soketı de yoktu, Açtım içine baktım bıde ne göreyım (made in korea) kan aglıyor :) söylendıgı gıbı cıhazda yok yok, 3 derece yanıklar var ama ne kamerası var ne sd kart yerı,bununla ugrasmak zaman kaybı olacagından dırek benım evladıma yöneldım, yü naklı gerekıyordu ve elımı çabuk tutmalıydım :) Ön ekranı kople söktüm ve benım evladıma monte ettım de... hiçbir ısık yoktu, uyuyor muydu ne :) sonra buna verdım voltajı (flash ve hart format) bu bir ayaklandı kı... İnegı ahır dan cıkarırsın da atlayıp zıplayıp tepınır ya sevınçten, o derece yani :) bu böyle olmamalıydı kalktım bende onunla tepınmeye başladım, sonra bırbırımıze sarıldık ve agladık :) işte böyle dostlar bizim Aşkımız, sözlerımı Bır made in Turkey atasözüyle noktayı koyuyorum: Çıkmayan candan ümit kesılmez...

• Beğen

serkan_emp

Üye
nokia aşkı :)

Üst Alt