Nokia N900
Üye
Nokıa N900 Telefonum yüzmeyi bilmiyor :)
Bundan haftalar önceydı, hafta tatılımı degerlendırmek için sahıle balık tutmaya gittim, karagöz balıgı yakalamak için yem olarak salyangoz kulanılır varsa boru kurdu ve karides de makbuldür. ben o gün lıman içinde paçalarımı dize kadar sıvamış yem ararken... emektar arkadaşımın yüzme bilmedıgınıde düşünerek dişarda duran ve sergıye sarılı bır ağın üstüne bırakmak istedım keşke bırakmasaydım, sen kay agın üstünden dogru tuzlu suya... hemen 2 sn içinde müdale ettım 5sn içinde içindeki bataryasını çıkardım, hemen solugu hastahanede aldım yogun bakımda, ilk etapta midesi Selülozik tirle yıkandı, onu o durumda görmek (paramparça) içimi daglasada olası hertürlü kötü sonuca hazırlıklı olmalıydım, ona bu halımı sezdirmemem lazımdı
velasıl bır gün orada kaldı ertesı gün oraya gidip kendı ellerımle onu topladım bır an bana gözlerini kırptı ben sevındım ama içimde yıne bir kuşku acaba diye... o gün taburcu oldu ertesı gün öglen vaktı gözleri (ekran) çıldırmış gıbıydı, bellı belırsız bakışlar atıyor benı kurtar dercesıne(yada benı yaktında dıyebılır)
tekrar hastahaneye getırdım tam teşhıs koyamadılar ama tuzlu suyu yuttugu için fazla yasamaz dedıler, bende onu son gunlerını ıyı gecırmesı ıçın tekrar eve getırdım. şimdi yanımda vucudu (kasa) saglam gıbı ama gözler (ekran) bellı belırsız cizgıler perdeler ve laleler
sizce bir şansı var mı?
velasıl bır gün orada kaldı ertesı gün oraya gidip kendı ellerımle onu topladım bır an bana gözlerini kırptı ben sevındım ama içimde yıne bir kuşku acaba diye... o gün taburcu oldu ertesı gün öglen vaktı gözleri (ekran) çıldırmış gıbıydı, bellı belırsız bakışlar atıyor benı kurtar dercesıne(yada benı yaktında dıyebılır)
tekrar hastahaneye getırdım tam teşhıs koyamadılar ama tuzlu suyu yuttugu için fazla yasamaz dedıler, bende onu son gunlerını ıyı gecırmesı ıçın tekrar eve getırdım. şimdi yanımda vucudu (kasa) saglam gıbı ama gözler (ekran) bellı belırsız cizgıler perdeler ve laleler
sizce bir şansı var mı?

öncelikle müthiş akıcı bir yazı yazma yeteneğin var diyebilirim okurken valla daldım gittim.. tuzlu suya gelincede resmen büyük bir tehlikeli ve saniyelik düşman diye bilirim eletronikler için.. inşallah yapılır arkasını çabucak bırakma ok