Nokia N900 Sıfır Ayarında Kayıtlı ve Kutulu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Nokia N900 Sıfır Ayarında Kayıtlı ve Kutulu
Arkadaşlar telefonu ben bir süre önce aldım ancak 2.telefonumu daha sık kullandığım için sadece iş amaçlı olarak (Maxicep ile alakalı) yanımda bulundurdugum Nokia n900 ' ümü satıyorum. Telefon süre olarak çok az kullanıldığından sıfır ayarında diyebilirim ...

Telefonun kendinden Türkçe dili vardır ve nokta kılcak çizik dahi yoktur, örnek bikaç resim koyuyorum aşağıya.

Fiyat: 850 TL (Takas Yok)

Satma nedenim artık kullanmıyor olmam, iyi forumlar...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel bir cihaz :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hayırlı satışlar...

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Cihaz güzel de biraz tuzlu bana göre tabii fiyatı gerçekten uygun olabilir ama ben almiyim hayırlı satışlar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güzel bir alet gerçkten param olsa alırdım :)

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Cihaz güzel de biraz tuzlu bana göre tabii fiyatı gerçekten uygun olabilir ama ben almiyim hayırlı satışlar
Yurtdışından düzgün bir mal alıp bir de kayıt ettirirseniz aşağı yukarı 1100 tl ye geliyor şu an ki bende hemen hemen bu fiyata almıstım fazla kullanmadan 200 tl zarar yedik yine zaten :)

zibidi39

zibidi39

Üye
admınden az kullanılmıs telfon hadı baklaım o sorunlu arkadaslar neredeler satıs bolumde kadrolu olarak calısan bazı arakdslar var her ılana b*k atıolar bu konuyada atsanıza :D

ediesel

Üye
Dostum cihaz için düşündüğün en son fiyat nedir? Bir de nereden satıyorsun?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
güzel cihaz,güzel fiyat.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dostum cihaz için düşündüğün en son fiyat nedir? Bir de nereden satıyorsun?
Fiyatı acil olduğundan 850 TL yaptım, ilgileniyorsanız kaçırmayın derim. İzmir ve İstanbul elden teslim olur.

*-king-*

*-king-*

Üye
telefon + para ya satarmısın

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
O sekilde satarsam takas ta 1000 tl ye mal ederim o da sizin işinize gelmez 850 TL sıfır nakit Nokia N900 :oke:

erimss

erimss

Üye
nakit 800 ok mi

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar sıfır ve şu an kullanmılmayıp kutulanmıs paketlenmis halde, jiletini duruyor.

800 TL gibi rakamlara öldürmeyin lütfen :)

WeSLeY58

Üye
cihazını beğendim dostum.fakat kredi kartıyla almam gerekli çünkü peder alıcak ve taksit düşünüyo.gittigidiyora falan koyup linki verirsen ordan alabilirim kargoyla.şimdiden teşekkürler.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaslar telefon 870 TL ye satılmıstır hayırlı olsun ilginize tesekkurler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...