• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N900 Satışa Sunuluyor! ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hnkaraca

Üye
Telefonda Nokia müşteri hizmetleri n900'un Türkiye'ye ithal edilmeyeceğini söylediler.

husezgn

Üye
arkadaşlar n97 2 yıl kvk garantili bir cihaz aldım ama aldımada pişman oldum çünkü kamera 5 deil sanki 3 mp gibi çekim yapıyo gündüz yine normalde gece çekimleri çok dandik önceki telefonum n95 8gb ondan 5 kast daha net çekiyodu ön kamersı hepden dandik bence n97 kamera 5 mp deil de 3.2 mp olabilir .kullanan arkadaşların mesajlarını bekliyorum:hmmm

--------------- Ekleme ---------------

yoksa dandik n97 leri türkiyeyemi gönderiyolar sözde kvk garantili ama kvk bile çözemiyo problemi

perspektifx

Üye
n900 ü 1 haftadır kullanıyorum

+ yönleri

Resmen bilgisayar sanki , internet tarayıcısı hızlı ve kusursuz. açamadıgım flash dosyası yok.
Şarzı diger modellere göre gayet iyi gidiyor.
pc ye taktıgım an programa gerek kalmaksızın tanıyor ve çok hosuma giden tarafı Orb programı ile pcm deki bütün medya dosyalarını anında tanıdı.
Divx formatını destekliyor.

- yönleri

Ön kamerası var ama şu anda kullanılamıyor. Yada ben beceremedim. Ama görüntülü arama şimdilik kesin yok. Nokia sitesinde daha sonra belli olacak diyede belirtiliyor zaten

İphone 3GS kullanıcısı olarak çok net ifade edebilirimki hala iphone diyorum. En azından maemo işletim sisteminin zamana ihtiyacı var çünkü applicationalrı ile iphone çok çok ilerde. Ayrıca dokunmatik hassasslıgı her ne kadar n900 lerde diger nokialar göre bir kademe daha iyileştirilmiş olsada iphone seviyesine gelmesine daha çoook var.

Tek canımı sıkan görüntülü görüşme olmaması. :(

Saygılar

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
600dolar bana ucuz geldi ayrıca nokialar euro üzerinden satılıyor diye biliyorum bence o telefon 1.5bin tl den aşağıya olmaz. Ama belki de işletim sistemi kötüdür belli bi olur

perspektifx

Üye
N900 türkiye resmi satışı düşünülmüyor şeklinde bir şeyler dönüyor ortada.

PARLIAMENT100S

Üye
dünyanın en iyi telefon markası olan nokia nın son harikası diyecek bişey yok bu kadar güzel bi telefonun fiyatı da uygun bence tutar

--------------- Ekleme ---------------

iphone da da görüntülü görüşme yok ıphone onun yanından bile gecemez lanet telefonu bende kullandım dokunmatıgı bozuluyor ekranın altından baslayıp yulkarısına kadar yavaş yavaş dokunmatıgı bozuluyor ıphone un bu telefon iphonun cok ilerisinde ayrıca görüntülü görusme de var

sefenks

Üye
evet gerçektende müthiş bir telefon.ama geçen gün adana çakmak plazada kaçak ama orjinal olduğunu iddia eden bir telefoncu dukkanında gördüm fiyatının 1200tl olduğunu söyledi.ne kadar doğru bilmiyorum.daha tr ye gelmedi hatta gelmmeyecekmiş diye duydum..her kafadan bi ses çıkıyor.benim gördüğüm çakma olabilirmi aceba dedim ama adam 2yıl garanti veriyor.alan veya tr de bulupta fiyatını soran biri var mı bizi bu konuda bilgilendirir mi aceba.bi ara almaya niyetlendim ama sahte olmasından korkup vazgeçtim 1200tl iyi para sonuçta parayı sokaktan toplamıyoruz.ayrıca tr dil desteklemiyormuş.öyle bir dil var ama kullanılamıyor.

geneluye

geneluye

Üye
güzel değil diyenler ... gitsinler telefon manyak Türkiye'ye gelecek diyenlerde susun Türkiye'ye 2011 den önce gelmez o

41ugur41

Üye
bende nokia n900 var orjinal kayıtlı 1 aylık nakit sıkıntısı yüzünden satıyorum 700 tl verene vericem teli 0539 785 91 98 bu nodan uLaşabilirsiniz.

umut yasin

umut yasin

Üye
arkadaşlar yıl 2012 bu telefon türkiye de pek yaygın değil galiba kullanan var mı acaba

----------Eklendi @ 19:53:02 ---------- Yazıldı @ 19:36:24 ----------

varmı bu telefon TÜRKİYE'de bulabilirsem n900 ve ya n920 almayı düşünüyorum bulamazsam yurtdışından ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt