• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N900 Satışa Sunuluyor! ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N900 Satışa Sunuluyor! ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Mameo 5 işletim sistemiyle tüm ilgileri üzerine toparlayan N900’ün 14 Kasım’da Amerika’da, 16 Kasım’da ise İngiltere’de satışa sunulması bekleniyor. Cihaz ile ilgi ön plana çıkan özelliklerse şöyle;

• Mameo 5 işletim sistemi
• TI OMAP 3430 İşlemci: ARM Cortex-A8 (600 MHz çalışma hızı)
• OpenGL ES 2.0 destekli PowerVR SGX
• 1GB'a kadar uygulama belleği (256 MB RAM+768 MB sanal bellek)
• 4 Bant GSM EDGE; 3 Bant WCDMA/HSPA
• 3.5 inç'lik, 800×480 çözünürlüğünde dokunmatik ekran
• 110.9 × 59.8 × 18mm; 181gr
• 32 GB dahili hafıza + 16GB'a kadar harici hafıza
• 5 MP kamera (Carl Zeiss optik ve Tessar lens)
• Dahili GPS, A-GPS, hücre bazlı alıcılar, Wi-Fi ve dahili FM vericisi
• USB 2.0, Bluetooth v2.1, TV-Çıkışı
• Fiziksel ve sanal tam QWERTY klavye yapısı
• Adobe Flash 9.4 destekli Mozilla tabanlı web tarayıcı
• Pek çok video uzantısına destek (.mp4, .avi, .wmv, .3gp Kodekler: H.264, MPEG-4, Xvid, WMV, H.263)
• 1320mAh batarya

Cihazın 2010 yılına kadar veya 2010 yılının ilk ayında Türkiye’de de satışa sunulması beklenirken fiyatının da 559.99 Dolar olması bekleniyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağol Doğuş..telefon o kadar güzel değil..

SRCLareon

SRCLareon

Üye
benım cok hosume gitti acaip güzel bir telefona benziyor. ama kamerası 5 mpx kötü olmuş böyle bir telefona.

onuralpap

onuralpap

Üye
Bencede gayet güzel bir telefon ama bence fiyatı 1000$ dan aşağı olmaz mağlum vergiler yüzünden :)

Cihan Köse

Cihan Köse

Üye
Tlf Gayet GüzeL ÖzeLLikLeri O Kadar Tatmin edici oLmasada İş Görür Seviyede.

Görünüm oLarak kLavyeyi Açtığınızda Ekran N97 Deki Gibi Eğri oLmuyor. Bence Kötü

Fiyat Konusuna GeLirsek KesinLikle ve KesinLikLe iLk Satış Fiyatı 1750 1650 Tl arasında oLacaktır.
Hatta Bundan Az oLmaz Dahada PahaLı oLabiLir.

Da®kness

Da®kness

Üye
Bilgisizliğimi bağışlayın. Mameo işletim sistemi başka modellerde varmı. ilk kez duydum.

Godfather

Godfather

Üye
müthiş telefon ya

lazo611

lazo611

Üye
Iphone Bunun Yanında Hiç Birşey Yapamaz Artık... Çünkü Dokunmatiği Muhteşem Multi Touchdan İyi... İnternete Çok Hızlı Ve Sekmeli Bağlanıyor Bundan İyisi Şamda Kayısı... Fiyat Olarakta Çok İyi

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
multi touch mu bu?
bu ürün çok hoşuma gidiyor, ancak multi touch yada diger ismi kapasitif ekran yok oyuzden N920yi bekleyecegim

emesut

emesut

Üye
Bende büyük heyecanla bekliyorum bu cihazı..
Yakın zamanda elimdeki N96'yı satmam lazım..
İşallah fazla pahalı olmaz..
Benden 1100 lirası var..

A1234567A

A1234567A

Üye
süper ama tutulmaz

'Davut

'Davut

Üye
Telefon süper tek eksik kaldığı yan 5 mp kamera 8 mp çok güzel olurdu....

illegal_sair

illegal_sair

Üye
ben almayı dusunuyorum eger sölenen fıyatta cıkarsa tabı ...

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Alet çok hoşuma gitti.

gm11400

Üye
Iphone Bunun Yanında Hiç Birşey Yapamaz Artık... Çünkü Dokunmatiği Muhteşem Multi Touchdan İyi... İnternete Çok Hızlı Ve Sekmeli Bağlanıyor Bundan İyisi Şamda Kayısı... Fiyat Olarakta Çok İyi
:coold::coold::coold:

hala aynı yerdesınız ..merak etmeyın 1 ay sonra baska model cıkarır..N97 ıcınde neler soylendı ama tarıh oldu galıba..cıdden yazık

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Telefonun çıkış fiyatı fena gelmedi.....

Uni

Uni

Üye
600 dolara burada o telefonu versinler almazsam aha .. neyse :D Keşke o kadar ucuz olsa. N95 8GB'ıma ancak böyle bir telefon için veda ederim :)

illegal_sair

illegal_sair

Üye
fıyat olayı cok önemli cıhaz gecer not aldı yukardakı arkadas iphonenın basın sözcusu herhalde vıdeo cekımı olmayan 2. camerası olmayan bı tel sadece multıtouch özellıgı vr dıye bu ulkede hala 1.400 ustune model cıkarılmasına ragmen rusyadan geldım ınanın 3g s modelı cıktıgında fıyatı 250 dolara kadar dustu ama anlayamadıgım bı nedenden dolayı o tel cok tutuldu bu ülkede hayret verıcı....

lazo611

lazo611

Üye
:coold::coold::coold:

hala aynı yerdesınız ..merak etmeyın 1 ay sonra baska model cıkarır..N97 ıcınde neler soylendı ama tarıh oldu galıba..cıdden yazık

Yok Kardeş N97'ye Göre Dokunmatiği Çok Güzel... Bide İnternet Tıpkı Bilgisayardaki Gibi Ve Sekmeli İnternet Olayı Var...:coold::coold::coold:

Esrarengizimm

Üye
ARrkadaşım seni üzmek istemem ama o maemo 5 sistemiye donatımış ve nokia nın il akıllı telefonu olduğu için bir buçuk milyardan yeni paraya 1500 tl den az olması beklenemez sen biraz para biriktir en iyisi ...

--------------- Ekleme ---------------

Bence n 900 harika bir telefon ama nokianın bu akıllı telefon kulvarında çok zorlu rakipleri var bunlar şöyle sıralanabilir : ıphone,samsung omnıa ıı,hd tc androıd,palm tre...

--------------- Ekleme ---------------

Nokıa n 900 türkiyede satılmayacak diye dedikodular var ben tam blmiyorum ama herkes hemen araştırsın gelcek mi gelmeyecek mi yok gelmeyecekse çadırımı yanıma alıp amerikaya gidecem ordan acam n900 telimi artık uyuyamaz oldum ya ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt