• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N900: MeeGO ve Maemo İşletim Sistemlerine Aynı Anda Destek Sunacak!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N900: MeeGO ve Maemo İşletim Sistemlerine Aynı Anda Destek Sunacak!
Akıllı cep telefonu denilince aklımıza gelen ilk şey kullandıkları işletim sistemleridir. Peki, akıllı cep telefonunuzun çift işletim sistemi desteğine kavuşmasını ister miydiniz? Artık bu destek henüz ülkemizde satışa sunulmayan Nokia’nın N900 isimli internet tableti olarak anılan mobil cihazında kullanıma sunulacak.

( Nokia N900 artık çift işletim sistemi desteğine kavuşacak... )

Maemo geliştirici grubunun lider
ismi Quim Gil tarafından yapılan açıklamaya göre, Nokia N900 için yayınlanacak ilerleyen firmware sürümlerinde cihaza özel olarak seçilebilir boot desteği kazandırılacak. Kullanıcılar bu boot ekranı üzerinden cihazı başlattıklarında dilerlerse Maemo, dilerlerse MeeGo 1.0 sürüm numaralı işletim sistemiyle cihazlarının arayüzlerini görsel olarak farklı bir boyuta kazandırabilecekler.

Boot seçim ekranı cihaza önümüzdeki güncellemeyle değil, ondan sonra yayınlanacak olan güncellemeyle birlikte sunulacak.

Aziz™

Üye
güzel olur heralde..

efe-

efe-

Üye
nokianın en büyük kaybı bu işte,ya bu telefon kaç ay önce duyruldu.belkide bir sene oldu..hala piyasaya sürmediler..madem bu kadar geç sürecektin bu kadar erken duyurma...:hmmm

Aziz™

Üye
türkiyede olmadığını biliyorum piyasada vardır

litre

litre

Üye
türkiyede satılıyor.. 1450 tl2ye...buyrun bakın...

atakax

atakax

Üye
onlar yurtdışından getirmişlerdir nokıa türkiyeye getirmedi henüz

mehmet 1905

Üye
Telefon diye buna denir işte. iPhone bu özellikten sonra N900 yanında fıss kalır. :ehe

CS BETA

CS BETA

Üye
türkiyede satılan N900 ler aktive edilmis olanlarmı yani sınırsız kullanım hat takktıgımda calıscakmı ? = )

Ozan

Ozan

Admin
türkiyede satılan N900 ler aktive edilmis olanlarmı yani sınırsız kullanım hat takktıgımda calıscakmı ? = )
Yurtdısından getirilmiş sıfır cihazlar var alıyorsunuz pasaport ile kayıt yapıyosunuz ve sorunsuz kullanıyorsunuz. Ben nokia n900 kullanıyorum şu an ve sorunsuz, sıkıntısız.

Özellikleri çok dolgun zaten iphone satıp aldım.

Haberin konusu da oldukça ilgi çekici zira çift isletim sistemi bir ilk olacak...

CS BETA

CS BETA

Üye
Yurtdısından getirilmiş sıfır cihazlar var alıyorsunuz pasaport ile kayıt yapıyosunuz ve sorunsuz kullanıyorsunuz. Ben nokia n900 kullanıyorum şu an ve sorunsuz, sıkıntısız.

Özellikleri çok dolgun zaten iphone satıp aldım.

Haberin konusu da oldukça ilgi çekici zira çift isletim sistemi bir ilk olacak...

tsk bilgi icn abi peki kayıt olmayan tllere nolio _?_ bide kac gün icinde kayıtlanmalı ?

kuavo15

kuavo15

Üye
ben söyleyeyim kayıt olmayan telefonlar kapanıyor (kaçak gözüküyor) telefona sim kart takmadıkça sorun yok ama pasapotla en fazla 1 ay içinde türkiyeye giriş yapan kişi telfonu kayıt ettirmelidir bunu başkasından bulup yapabilirsin ama en fazla 1 ay içinde giriş yapılmış olmalı

CS BETA

CS BETA

Üye
ben söyleyeyim kayıt olmayan telefonlar kapanıyor (kaçak gözüküyor) telefona sim kart takmadıkça sorun yok ama pasapotla en fazla 1 ay içinde türkiyeye giriş yapan kişi telfonu kayıt ettirmelidir bunu başkasından bulup yapabilirsin ama en fazla 1 ay içinde giriş yapılmış olmalı

tsskk bilgi icin

kuavo15

kuavo15

Üye
tsk bilgi icn abi peki kayıt olmayan tllere nolio _?_ bide kac gün icinde kayıtlanmalı ?

kayıt omayan telfona sim kart takılıncaya kadar bişey olmuyor takıldıktan sonra tk size mesaj yolluyor kayıt yapmassınız telefonunuz kapanacak diye,kayıt yapmak için ülkeye giriş yaptığınızda en fazla 1 ay içinde pasaport ile kayıt ettirmeniz lazım,bu başkasının pasaportuda olabilir eğer belgeler tam değilse kayıt altında olan telfon kayıtsız olabliyiyor ayrıntılı bilgi

buradan bakabilirsiniz.

önemli değil cs beta :)

CS BETA

CS BETA

Üye
kayıt omayan telfona sim kart takılıncaya kadar bişey olmuyor takıldıktan sonra tk size mesaj yolluyor kayıt yapmassınız telefonunuz kapanacak diye,kayıt yapmak için ülkeye giriş yaptığınızda en fazla 1 ay içinde pasaport ile kayıt ettirmeniz lazım,bu başkasının pasaportuda olabilir eğer belgeler tam değilse kayıt altında olan telfon kayıtsız olabliyiyor ayrıntılı bilgi

buradan bakabilirsiniz.

tsk peki yani misal ben X6 32GB yada N900 getircem burda bu tllerin 2 sinide satanlar war ama yani fiyat

900 - 1400 TL arası almanyadan filan getirtirsem misal burda 900 TL orda 300 AVRO

bunun iicn burda palı satılanlar kayıtlı oldugundan dolayımı yoksa kazık olrkmı _?_ yani hangisi dha mantıklı ii ?

kuavo15

kuavo15

Üye
tsk peki yani misal ben X6 32GB yada N900 getircem burda bu tllerin 2 sinide satanlar war ama yani fiyat

900 - 1400 TL arası almanyadan filan getirtirsem misal burda 900 TL orda 300 AVRO

bunun iicn burda palı satılanlar kayıtlı oldugundan dolayımı yoksa kazık olrkmı _?_ yani hangisi dha mantıklı ii ?

burada satılan telefonlarda hepsi kayıtlı değil bazen gittti gidiyor veya sahibinden gibi sitelerde kayıt ettirip satanlar var ama sıfır alman daha doğru olur tabi bu sitelerde uygun satanlar varsa alabilirsin tabi kayıtlı olanları bende burdan almak isityordum gg üzerinden n900 ailem izin vermiyor ama temmuz ayında ingiltereye okul gezisi var oraya gidince alacağım tahminen 1100 e denk gelio tabi daha 3.5 ay var düşer fiytı mesela 499 paunddan 479 a düştü ben gidene kadar 459 gibi olur ,sen yurtdışından gettircen korgo parası sonra bir pasoport bulcan ona para vercen bide operatörlerden birine kayıt ettiriirken vercen aynı hesap buradan almanı tavsiye ediyorum tabi sıfır ve kayıtlı bence bi hesaplamasını yap kargo,tel parası,pasaport internet üerinden ucuza geliyorsa yurtdışından getitttir.

CS BETA

CS BETA

Üye
hm o zmn cok karısık ya ben yine kararımdan dönmeyen haziranda N86 alcm xD

haltie

haltie

Üye
n900 hayalim mükemmel cihaz

kuavo15

kuavo15

Üye
bnde kesinlikle almm lazım xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt