forumdaki en iyi paylaşımlardan birisi olmuş ellerin dert görmesin...
bu arada bir de sorum olacak ben n900 ile sim kartımda kayıtlı olan sms leri göremiyorum ve simkartıma telefon numarası kaydedemiyorum. nasıl olduğu konusunda yardımlara açığım teşekkürler...
günlerdir gezmedigim site form kalmadı bu n900ün bulututu nasıl açılıyor birde facedeki videoları açamıyorm neler indirdim olmuyor biyardım edermisiniz
günlerdir gezmedigim site form kalmadı bu n900ün bulututu nasıl açılıyor birde facedeki videoları açamıyorm neler indirdim olmuyor biyardım edermisiniz
Merhaba arkadasim ilk sayfada bulunan yazilimlardan flash tweak yazilimini yuklersen video sorunu cozersin.
Bluetooth acmak icin ayarlarda bluetooth goreceksin oraya gir ayarlarini gorursun.
Ayrica arkadaslar onemli yazilimlari videolu anlatim yapacagim en kisa zamanda hazir olacak.
video işi tamam eyvallah bulutut için ayarları açtım bulutut`a tıkladım açık işaretledim görünür işaretledim cihaz adı yazdım fakat ne simgesi çıkıyor neaçılıyor hatta petrovich i yükledim ordan bulututla paylaşdiyor yinede açılmıyor
video işi tamam eyvallah bulutut için ayarları açtım bulutut`a tıkladım açık işaretledim görünür işaretledim cihaz adı yazdım fakat ne simgesi çıkıyor neaçılıyor hatta petrovich i yükledim ordan bulututla paylaşdiyor yinede açılmıyor
Dostum o zaman sen tekrar 1.3 flashla. Sanırım yazılımsal bir sorunun var. Yedeklerini alıp flashlamanı öneririm.
--------------- Ekleme ---------------
Ya da şimdi aklıma geldi bu yazılımı bi dene Advanced Interface Switcher bunu depolarda ar kur. Batarya bölümüne bas orada bluetooth simgesini göreceksin. Ona bas bakalım düzelecek mi? Olmazsa flashla bu yazılımı kur tekrar dene.