fazla alakam dahilinde olan bir tel değil o yüzden gecmeyi dahi düşünmüyorum cok kaba bi oldum olası kapaklı tellerden gıcık kapmışımdır n serisinde favorim n70 ;
ama yakında nokia bunu çıkartcak 6 ay sonra daha yeni modellerle gelcek n serisi elimizde kalcak n serisi 2 mp ve 6 ay sonra 3 çıkacak bunlar elimizde kalıcak ondan ben beklicem tabi.almazsam :
n90 da k750 dekı gıbı sıyah beyaz cekım deısık resımlerın uzerınde oynama ımkanı ve en onemlısı tarıh saat cıkıyor mu bılen varsa bı cvplasın lutfen.tsekkurler
Originally posted by ibonline@Sep 30 2005, 10:36 AM onu orjinal prosunda bu özelliğin olduğunu bilmiyorum ama cameraxpo diye bir pro var onunla bunu yapmak tam ekranda görüntü almak mümkün
Gerçekten çok haklısın video kalitesi 6630'un normal resim çekmesi gibi bişey daha doğrusu 7610 'un resim çekmesi gibi biraz daha iyi olabilir n90 gerçekten süper bir telefon şahsen k750 bu kadar iyi video çekmiyo ama n90'dan daha iyi resim çektiğinden eminim
Adam ne güzel tahmin yapıyo k700 k750 gibi n90-91 sonra direk n100'e terfi edecek 2:
Bende şu anda k750i kullanıyorum teli değiştirirsem ya n90 yada N-gage QD alırım kıyaslama garip ama zevkim böyle.