Nokia N9-Xperia Arc S

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yazdıklarımı okumadın o halde?
Meego dısında bi sistem kurulsa dedim ben.
Cortex A8 ve SGX 530 günümüzde giris seviyesi bile degil.Ama meego stabilitesini konusturuyor.

sgx530'un gücü şimdilik tüm oyunları açmaya yeter.The amazing spiderman dark nises gibilerinde belki zorlanır.Denemek lazım...

fatrader10

Üye
    Konu Sahibi
Oyunla pek işim yok zaten 2013 ygs-lys adayıyım .Üniversiteme girince bir oyun sistemi kurarım eve telde oyun mu oynanırmış

- - - Eklendi - - -

Gerçekten ilginiz yardımlarınız için çok teşekkür ederim hepinizin çok yardımı dokundu sanırım yarın alıcam.. Anlaşırsam

lordufuk

lordufuk

Üye
N9 her yönüyle harika vede dehşet derecede hızlı telefon Nfc desteğide var N9 almanı tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: fatrader10
PalmerTech

PalmerTech

Üye
donanımın aynı olup da daha yüksek randuman aldığın cihaz söyler misin bana ???

işte onu söylüyorum yok. mesela optimus black modeli de aynı işlemciyi kullanır. kullanabilirsen telefonu tabii :d:

fatrader10

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşlar nokia Meego yu bırakır mı yani n9 öksüz kalır mı bir android windows phone söylentileri var ? Arkasında durur mu cihazın sizce

El-CD

El-CD

Üye
işte onu söylüyorum yok. mesela optimus black modeli de aynı işlemciyi kullanır. kullanabilirsen telefonu tabii :d:

yanlış anladın :) ben diyorum ki bana n9 ile aynı donanıma sahip olup da n9'dan daha düşük performans veren android telefon söyle ;)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
yanlış anladın :) ben diyorum ki bana n9 ile aynı donanıma sahip olup da n9'dan daha düşük performans veren android telefon söyle ;)

Sen de yanlıstasın.
Aynı donanımın kopyası Optimus Black'te var stabilite ve performans olarak nal toplatır N9 Black'e :d:

El-CD

El-CD

Üye
Sen de yanlıstasın.
Aynı donanımın kopyası Optimus Black'te var stabilite ve performans olarak nal toplatır N9 Black'e :d:

Yahu ben yok demiyorum ki bea :d: Hangi telefonlar diyorum :ehe

- - - Eklendi - - -

bilmediğim için soruyorum :ehe

PalmerTech

PalmerTech

Üye
Peki arkadaşlar nokia Meego yu bırakır mı yani n9 öksüz kalır mı bir android windows phone söylentileri var ? Arkasında durur mu cihazın sizce

nokia MeeGo'yu bıraktı bile :D geçenlerde son güncellemeyi aldık.

p970 var dedik ya? ha diyorsan 512mb rami daha olsaydı jet olurdu, kullanan biri olarak olmazdı diyorum.

El-CD

El-CD

Üye
nokia MeeGo'yu bıraktı bile :D geçenlerde son güncellemeyi aldık.

p970 var dedik ya? ha diyorsan 512mb rami daha olsaydı jet olurdu, kullanan biri olarak olmazdı diyorum.

lg'nin 2012 cihazları hariç hepsi vasat bence :hmmm

lordufuk

lordufuk

Üye
Malasef öksüz bırakacak fakat jolla diye bir kuruluş var o destekliyeceğini söyledi nokia nın eski çalışanları ama buda baya sürer yani n9 uygulama yöünden kötü ama performans konusunda bence müthiş keşke uygulamada fazla olsaydı çıkar çıkmaz alırdım :ağlarım:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
ek: ya adam bize hangi modeller diye soruyormuş :D kusura bakma, aynı işlemciyi kullanan modelleri altta verdim:

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Bence Jolla'nın android uygulamalarını çalıştıracağını açıklaması biz N9 sahiplerini NitDroit yükleme zorunluluğundan kurtarıyor Ama e-yes'e çok teşekkür etmemiz lazım her platform için çalışmıyor böyle geliştiriciler

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bu beklentilere göre durmayıp N9 almalısın :oke:

El-CD

El-CD

Üye
ek: ya adam bize hangi modeller diye soruyormuş :D kusura bakma, aynı işlemciyi kullanan modelleri altta verdim:

n9 hariç hepsi de dandikmiş yalnız :ehe

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___

fatrader10

Üye
    Konu Sahibi
O Zaman dezavantaj değil mi meeGo geliştirme yok iyileştirme yok? Bir de mesela 2 3 aya kadar önemli boyutta bir düşüş yaşar mı fiyat konusunda

PalmerTech

PalmerTech

Üye
O Zaman dezavantaj değil mi meeGo geliştirme yok iyileştirme yok? Bir de mesela 2 3 aya kadar önemli boyutta bir düşüş yaşar mı fiyat konusunda

açıkçası daha düşer mi bilmiyorum çünkü uzun süredir aynı fiyat aralığında. ama işletim sisteminde şu anki durumu göz önüne alınırsa, mutlaka iyileştirilmesi gereken bir yeri yok. ama tabii hepimiz isterdik yenilikler gelmesini. nokia microsoft ile anlaştığı için, sağlam kalelerinden birini terk etmiş oldu. ne diyelim..

fatrader10

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler yarin cihazi elime alayim bakalim içim ne diyecek...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
N9 un herhangi bir iyileştirme ihtiyacı yok bence şuan :)

pRime.

pRime.

Üye
Yazdıklarımı okumadın o halde?
Meego dısında bi sistem kurulsa dedim ben.
Cortex A8 ve SGX 530 günümüzde giris seviyesi bile degil.Ama meego stabilitesini konusturuyor.

iphone 4 ile aşağı yukarı aynı donanımı kullanıyor. ona sesiniz çıkmıyor da n9 1gb ram artı bu donanımı kullanınca galaxy ace seviyesine mi düşüyor? galaxy ace'te tarih öncesi arm 11 işlemci, sgx530'un yarısı kadar güçlü olmayan adreno 200 gpu ve n9'un 4'te 1'i ram'e sahip. ayrıca o gpu şu anda asphalt 6, mc3, shadow gun ve real racing gibi oyunları kasmadan oynatıyor. yazmadan önce iyi düşünün.

- - - Eklendi - - -

unutmadan gta 3'ü de gayet güzel oynatıyor.