--> Nokia N9 İnceleme <--

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
Ne aradığına bağlı. Önemli olan kıla tüye arayüz çıkarmak değil, işlevi. :)

umut681

umut681

Üye
Onlar bekleye dursun bırak hocam :) Bekliyorlarda ne oluyorsa artık..

Bazı arkadaşlar sanıyor ki Nokia çalışıyor, diğer fırmalar uyuyor. Google deli gibi Android'in üzerinde çalışıyor şu an, yeni güncelleme ile çift çekirdek uyumu tam bir Android sürümü gelecek. Aynı şekilde Apple'da iOs 5 çıkaracak. Piyasa bayağı karışacak :)

N9 sistem ne kadar iyi olsada olsun donanım olarak zayıf kalacak..

neymiş testte geçiliyormuş.stabil yazılım hazırlanıyor zaten 2.3 te performans kaybı yok.ya bunlar n9 u alacak samsung sanal qual 4 işlemciye geçecek ilerde çoooo...k geride kalacaklar haberleri yok.sanki nokia bilmiyor mu adam gibi donanım kurmayı.nasıl olsa piyasada adım var koyarım ucuz maliyeti satarım yüksek fiyata sazanlarda alır politikası.novkia düşüşte çıkması çok zor.nokia c6-01 i 800 lerden 500 lere düşürdüyse var bunda bir alamet.

Uruloki

Uruloki

Üye
2.3 te performans kaybı yok derken ios vs android videosunu izlemecim mi hem uyumlu olan honeycomb var o hala eziliyor siz neden bahsediyorsunu yahu siz onu bunu bırakında linux diye övündüğünüz işletim sistemi neden java kullanıyor ve neden kapaçı kaynağa döndü google kafa buluyor sizinle

• Beğen
Tepkiler: pRime.

nonamex

Üye
2.3 te performans kaybı yok derken ios vs android videosunu izlemecim mi hem uyumlu olan honeycomb var o hala eziliyor siz neden bahsediyorsunu yahu siz onu bunu bırakında linux diye övündüğünüz işletim sistemi neden java kullanıyor ve neden kapaçı kaynağa döndü google kafa buluyor sizinle

Android'in yeni sürümü tam uyumlu olacak diyorum, Google deli gibi çalışıyor :)

Doğru, google bizimle kafa buluyor. Bize donmayan, reset atmayan sorunları düzelsin diye aylarca güncelleme bekletmeyen sistem vermiş gerçekten kafa buluyor :)

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Güncel.. n9 ile ilgili başka düşünceleri olan var mı ? :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
7 sayfa konuştuk devamı için meego bölümüne bence

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
7 sayfa konuştuk devamı için meego bölümüne bence

O zaman konu o bölüme taşınsın :ehe

----------Eklendi @ 18:21:47 ---------- Yazıldı @ 18:20:21 ----------

mod. buraya uğrayınca konuyu taşır mısın ? :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
şikayet et konuyu yanlış yerde de taşınır ki biz yüzlerce kez tartıştık orda bu olayları gerekte yok

MrExpert

MrExpert

Üye
ben 1500 tl hayatta vermem gider optimimus yada gio alırım

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Konuyu taşıyım mı?

asdas6

Üye
MeeGo sistemine değmez, Nokia'ya ise ne zaman adam gibi telefon yaptı diyen insanlar teknolojiden bir halt anlamıyor demektir.

Üst Alt