--> Nokia N9 İnceleme <--

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
cok cabuk ucuzlıcak adım gibi eminim 3-5 ay bekleyin bi öyle hemen atlamayın :D güzel bir cihaza benziyor I love you nokia :D

61semih

61semih

Üye
İphone 5'in çıktıgında İp 4 ve S2'den fiyat olarak çok yüksek olucagını düsünmüyorum.Ama çıktıgında en iyisi olucak bu bana göre ki herkese göre olmalı.Dedigin gibi jenerasyon çok etkili tabiki fiyatta ama kalitenin fiyatı çabuk düsmez.
merak edıyorum bu gidişle ayfon gs2 nın yukarsında cıkacak modeller orn htc evo ed 1900tl daha nereye kadar cıkacak

nonamex

Üye
İphone 5'in çıktıgında İp 4 ve S2'den fiyat olarak çok yüksek olucagını düsünmüyorum.Ama çıktıgında en iyisi olucak bu bana göre ki herkese göre olmalı.Dedigin gibi jenerasyon çok etkili tabiki fiyatta ama kalitenin fiyatı çabuk düsmez.

Bence iPhone 5 2500 liradan aşağı gelmez.. 3gs bile 1000 lira yav.(Hemde kampanyalı haliyle |-) )

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Bence iPhone 5 2500 liradan aşağı gelmez.. 3gs bile 1000 lira yav.(Hemde kampanyalı haliyle |-) )

bence o kadar pahalı gelmez :oke:

nonamex

Üye
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Nonamex çok tezat mesajların var.Diyorsun ki kaliteli ama pahalı haketmiyor.
Ee bu adam en iyisini yapiyorsa pahalı olacak tabi.2000 liralara yakın telefonlar var ve bu en iyi yapan firmanın yüksek olmaması kaçınılmaz.
Sizin anlamadıgınız olay su performans = donanım sanıyorsunuz herseyi.Oysaki performans = donanım&yazılım uyumu.
İphone bunu en iyi yapan telefon.Bu konuda kral ve malzeme kalitesi olsun destek olsun oyun uygulama konusuna takılanlar var forumda oyun uygulama olsun bu konuda da kral.
Gelelim en büyük artısına bu bana göre tabiki.İphone klasik bir apple kalitesinde ;
Bi haber okumustum adamın telefonu düsüyor uçaktayken (planör de olabilir sanırım test uçusu yapiyordu galiba) ve ümidini keserek yine bir umutla arıyor düstügü arazide ve telefonu buluyor telefon sadece birkaç darbe almıs ve çalısır durumda markada su kütük ayfon..

nonamex

Üye
iPhone icin kaliteli dedigimi hatirlamiyorum. Donanim ve yazilim uyumu cok onemli deyip donanim ve yazilim uyumu 0 n97 almak bence tezatlik, malzemeside cok kalitesiz..

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
iPhone icin kaliteli dedigimi hatirlamiyorum. Donanim ve yazilim uyumu cok onemli deyip donanim ve yazilim uyumu 0 n97 almak bence tezatlik, malzemeside cok kalitesiz..

İphone'a kaliteli demiyosan çek fisi uyu bence.N97 3 senelik telefonum ben onu aldıgımda zamanının bilgisayarıydı o telefon.
Senin öve öve bitiremedigin firma 5110 kadar bile telefon üretemiyordu.Samsungu falan telefon yerine koyan yoktu o zamanlar.
Malzeme kalitesini nerden biliyorsun acaba hayret ettim.Bana göre kaliteli bir malzeme yapisi var eski bir telefona göre.

O zamanlar gorilla ekran çizilmez ekran ve kauçuk malzeme yoktu.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Fiyatını hakeden bi telefon Galaxy S II ile karşılaştırmaları var kafa kafaya gidiyolar internet hızında,çözünürlüğü yüksek,kamerası iyi,ekran boyutu iyi ve işletim sistemi linux en önemli noktası da bu :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Ne kafa kafayası görüceksiniz yakında n9 kafalıyacak testlerde.
Daha gelmeden telefon namını saldı piyasaya.
En hızlı fotograf çeken ve isleyen.
En yüksek puanlı tarayıcı skoru.
200 uygulamaya kadar gerçek zamanlı aynı anda uygulama çalıstırabilme.
Android emulatörü
Dıs tasarım ve donanım özellikleri ; dolby digital ses sistemi,carl zeiss optik af'lu 8 mp kamera ve 720p video alımı.
Simdi S2'de 1080p var diyenler olur bir sonraki mesajda 1080p video çekiminin kalitesini göstererek kapak yapabilirim
:oke:

nonamex

Üye
İphone'a kaliteli demiyosan çek fisi uyu bence.N97 3 senelik telefonum ben onu aldıgımda zamanının bilgisayarıydı o telefon.Senin öve öve bitiremedigin firma 5110 kadar bile telefon üretemiyordu.Samsungu falan telefon yerine koyan yoktu o zamanlar.Malzeme kalitesini nerden biliyorsun acaba hayret ettim.Bana göre kaliteli bir malzeme yapisi var eski bir telefona göre.O zamanlar gorilla ekran çizilmez ekran ve kauçuk malzeme yoktu.
Kaliteli bulmuyorum bulmadigim icin almiyorum. Alanada saygi duyuyorum. iphone'u kaliteli bulanada cek fisi uyu demiyorum.

----------Eklendi @ 11:00:21 ---------- Yazıldı @ 10:53:23 ----------

Ne kafa kafayası görüceksiniz yakında n9 kafalıyacak testlerde.Daha gelmeden telefon namını saldı piyasaya.En hızlı fotograf çeken ve isleyen.En yüksek puanlı tarayıcı skoru.200 uygulamaya kadar gerçek zamanlı aynı anda uygulama çalıstırabilme.Android emulatörüDıs tasarım ve donanım özellikleri ; dolby digital ses sistemi,carl zeiss optik af'lu 8 mp kamera ve 720p video alımı.Simdi S2'de 1080p var diyenler olur bir sonraki mesajda 1080p video çekiminin kalitesini göstererek kapak yapabilirim:oke:
Madem bu N9 bu kadar iyi, neden herkes fiyatini duyunca yan cizip cift cekirdek cihazlara yoneliyor merak ettim ?

uuuguuur

uuuguuur

Üye
SİZ İPHONE 4 DİYE ÖLÜRKEN . ABD TUKETIM ARAŞTIRMASINDA İPHONE 4 AYRINTILI INCELENEREK ÇIKAN SONUÇ '' SAKIN IPHONE 4 ALMAYIN YAPILAN TUM DETAYLI ARASTIRMALAR SONUCUNDA İŞLEM BASARISIZ '' BÖYLE BİR SUNUM YAPILDI..
Yani iphone donanım uyumu kalıtesı felan filan eyw guzel telefon bişey diyemem ama çok eksikleri var ve millet gözünü okadar burumus kı hıcbırıne dıkkat bıle etmıyor.. Yanı bu turk mılletı ıphone 2500tl geçirince çok mutlu oluyo yuzu guluyo hepsinin! ama nokiaya gelınce o paraya degmıyo ..
Yapmayın arkadaşlar adamlar gayet guzel başarılı bir telefon yapmış hakkını yemeyın..
Çift çekirdek diyosunuzda misal galaxy s2 daha testlerde iphone 4 u geçemıyo ben ne anladım bu cıft cekırdekten ? Dışı kütük olduktan sonra içi mükemmel olsa ne yazar...

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Kaliteli bulmuyorum bulmadigim icin almiyorum. Alanada saygi duyuyorum. iphone'u kaliteli bulanada cek fisi uyu demiyorum.

----------Eklendi @ 11:00:21 ---------- Yazıldı @ 10:53:23 ----------

Madem bu N9 bu kadar iyi, neden herkes fiyatini duyunca yan cizip cift cekirdek cihazlara yoneliyor merak ettim ?

Fiyatını nerden duymuslar acaba.DH'den mi !!
Fiyatını duyup dönen yok.Forumda kaç kisi vardı ki zaten alıcam diyen ?
Sana tek lafım biraz bekle ve gör N9'u.
Neyi basarısız anlamadım.Sizde göre hersey cpu ve gpu.
680 diye ötüp duranlar 1Ghz'e de kulup buldular.1'gb ram ve rom'a da biseyler uydurun bari o zavallı kalmasın.
Nokia size 1000 liraya kaliteli güzel tasarımlı çift çekirdekli 1 gb ramli telefon yapsa yine almazsınız.Ve bu afedersin ama salakça ön yargı ile nokia'nın konularına girmeyin.
Telefonun fiyatı daha belli degil.1400-1500 liralara kadar hakeden bir telefon bana göre.Sende en fazla 1-2 hafta sonra anlarsın hakettigini...

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Şekli Yeter Telefonun :d:

nonamex

Üye
Fiyatını nerden duymuslar acaba.DH'den mi !!
Fiyatını duyup dönen yok.Forumda kaç kisi vardı ki zaten alıcam diyen ?
Sana tek lafım biraz bekle ve gör N9'u.
Neyi basarısız anlamadım.Sizde göre hersey cpu ve gpu.
680 diye ötüp duranlar 1Ghz'e de kulup buldular.1'gb ram ve rom'a da biseyler uydurun bari o zavallı kalmasın.
Nokia size 1000 liraya kaliteli güzel tasarımlı çift çekirdekli 1 gb ramli telefon yapsa yine almazsınız.Ve bu afedersin ama salakça ön yargı ile nokia'nın konularına girmeyin.
Telefonun fiyatı daha belli degil.1400-1500 liralara kadar hakeden bir telefon bana göre.Sende en fazla 1-2 hafta sonra anlarsın hakettigini...

Nokia 1000 liraya kaliteli, güzel tasarımlı, çift çekirdekli bir telefonu 1000 liradan satsın, gayette gider alırım. Ama yapsayla etseyle olmuyor bu işler.. Fiyatını hak etmediği de ortada, alacağım diyen çoğu kişi direk yan çizip çift çekirdeklilere yöneldi..

Bu arada siz niye iPhone almadınız çok merak ettim ? İmkanınız varmış, iPhone'u çok met ediyorsunuz, sistemin stabilitesini hızını öyle bir övüyorsunuz ki...Ama doğru unutmuşum, iPhone'nun üzerine Nokia yazmıyor :)

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Nokia 1000 liraya kaliteli, güzel tasarımlı, çift çekirdekli bir telefonu 1000 liradan satsın, gayette gider alırım. Ama yapsayla etseyle olmuyor bu işler.. Fiyatını hak etmediği de ortada, alacağım diyen çoğu kişi direk yan çizip çift çekirdeklilere yöneldi..

Bu arada siz niye iPhone almadınız çok merak ettim ? İmkanınız varmış, iPhone'u çok met ediyorsunuz, sistemin stabilitesini hızını öyle bir övüyorsunuz ki...Ama doğru unutmuşum, iPhone'nun üzerine Nokia yazmıyor :)

Ben nokia'yı bana para veriyor diye sevmiyorum.Körü körüne de baglanmam.Var demek ki güvendigim noktalar ki nokia aldım.
Fan oldugum falan yok benim gayet güzel parasına göre telefon seçimi yaparım imakanım varken herzaman ilk tercihim nokia olur bitti.Forumda telefonu begenen.Ben serdar ve hasan dısında (belki birkaç kisi daha) baska kisi olmadı.Fİyatını duyup yan çizen yok,konuya girip anlamsıza haketmiyor,gidip s2 alırım daha iyi,htc desrire hd var o daha iyi.. die sallayan bebeler var ki bunlar hiç alıcam veya güzel telefon demediler.

Son kez söylüyorum fiyatı belli degil daha fazla komik olma incelemeler karsılastırmalar çıksın görüceksin 1500'leri hakedip haketmedigini..

pRime.

pRime.

Üye
Ben şahsen cihazı çok beğeniyorum almaya da çalışacağım ama beni caydıran tek kısmı fiyatı... Yan çizme durumu yok yani. Htc sensation almayı düşündüğümü söylemiştim o da n9 olmazsa. Çift çekirdeği için htc almadığımı belirtmek isterim. Htc'lerin malzeme kalitesi çok iyi. Nokia gibi...

Uruloki

Uruloki

Üye
kimse hatta direk serdar ve beni kastettiğinde belli ama neyse ikimiz şu telefon 1200-1300 olsun almıcaz dedik mi yok fakat şu an lık gökhanında belirttiği gibi 1500tl fakat belli değil yahu öyle ki sipariş versem gitsem 1500tl olsa ben babama desem baba o para verilmez aynı paraya başka cihazlar var desem onları boşver bunu alalım der yani o derece ki ben eminim ekimin başında geldiğinde bu fiyattan gelmiyeceltir çünkü her yerde bu fiyata tepki var

----------Eklendi @ 15:35:32 ---------- Yazıldı @ 15:33:12 ----------

Ben şahsen cihazı çok beğeniyorum almaya da çalışacağım ama beni caydıran tek kısmı fiyatı... Yan çizme durumu yok yani. Htc sensation almayı düşündüğümü söylemiştim o da n9 olmazsa. Çift çekirdeği için htc almadığımı belirtmek isterim. Htc'lerin malzeme kalitesi çok iyi. Nokia gibi...
ki htc yi zaten bende bu yönüyle istiyordum diyemem meego olayı var cihazın ondan istiyordum

Üst Alt