merak edıyorum bu gidişle ayfon gs2 nın yukarsında cıkacak modeller orn htc evo ed 1900tl daha nereye kadar cıkacakİphone 5'in çıktıgında İp 4 ve S2'den fiyat olarak çok yüksek olucagını düsünmüyorum.Ama çıktıgında en iyisi olucak bu bana göre ki herkese göre olmalı.Dedigin gibi jenerasyon çok etkili tabiki fiyatta ama kalitenin fiyatı çabuk düsmez.
İphone 5'in çıktıgında İp 4 ve S2'den fiyat olarak çok yüksek olucagını düsünmüyorum.Ama çıktıgında en iyisi olucak bu bana göre ki herkese göre olmalı.Dedigin gibi jenerasyon çok etkili tabiki fiyatta ama kalitenin fiyatı çabuk düsmez.
)Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bence iPhone 5 2500 liradan aşağı gelmez.. 3gs bile 1000 lira yav.(Hemde kampanyalı haliyle)

bence o kadar pahalı gelmez![]()

iPhone 4 2500 liradan geldiydi valla , bence de iPhone 5 biraz ucuzdan gelsin. Yoksa ben iPhone 5 aldım, havalıyım yeaa diyen tiplerden kurtulamayız![]()
inşallah ucuz gelir 
iPhone icin kaliteli dedigimi hatirlamiyorum. Donanim ve yazilim uyumu cok onemli deyip donanim ve yazilim uyumu 0 n97 almak bence tezatlik, malzemeside cok kalitesiz..

Kaliteli bulmuyorum bulmadigim icin almiyorum. Alanada saygi duyuyorum. iphone'u kaliteli bulanada cek fisi uyu demiyorum.İphone'a kaliteli demiyosan çek fisi uyu bence.N97 3 senelik telefonum ben onu aldıgımda zamanının bilgisayarıydı o telefon.Senin öve öve bitiremedigin firma 5110 kadar bile telefon üretemiyordu.Samsungu falan telefon yerine koyan yoktu o zamanlar.Malzeme kalitesini nerden biliyorsun acaba hayret ettim.Bana göre kaliteli bir malzeme yapisi var eski bir telefona göre.O zamanlar gorilla ekran çizilmez ekran ve kauçuk malzeme yoktu.
Madem bu N9 bu kadar iyi, neden herkes fiyatini duyunca yan cizip cift cekirdek cihazlara yoneliyor merak ettim ?Ne kafa kafayası görüceksiniz yakında n9 kafalıyacak testlerde.Daha gelmeden telefon namını saldı piyasaya.En hızlı fotograf çeken ve isleyen.En yüksek puanlı tarayıcı skoru.200 uygulamaya kadar gerçek zamanlı aynı anda uygulama çalıstırabilme.Android emulatörüDıs tasarım ve donanım özellikleri ; dolby digital ses sistemi,carl zeiss optik af'lu 8 mp kamera ve 720p video alımı.Simdi S2'de 1080p var diyenler olur bir sonraki mesajda 1080p video çekiminin kalitesini göstererek kapak yapabilirim![]()
Kaliteli bulmuyorum bulmadigim icin almiyorum. Alanada saygi duyuyorum. iphone'u kaliteli bulanada cek fisi uyu demiyorum.
----------Eklendi @ 11:00:21 ---------- Yazıldı @ 10:53:23 ----------
Madem bu N9 bu kadar iyi, neden herkes fiyatini duyunca yan cizip cift cekirdek cihazlara yoneliyor merak ettim ?
Fiyatını nerden duymuslar acaba.DH'den mi !!
Fiyatını duyup dönen yok.Forumda kaç kisi vardı ki zaten alıcam diyen ?
Sana tek lafım biraz bekle ve gör N9'u.
Neyi basarısız anlamadım.Sizde göre hersey cpu ve gpu.
680 diye ötüp duranlar 1Ghz'e de kulup buldular.1'gb ram ve rom'a da biseyler uydurun bari o zavallı kalmasın.
Nokia size 1000 liraya kaliteli güzel tasarımlı çift çekirdekli 1 gb ramli telefon yapsa yine almazsınız.Ve bu afedersin ama salakça ön yargı ile nokia'nın konularına girmeyin.
Telefonun fiyatı daha belli degil.1400-1500 liralara kadar hakeden bir telefon bana göre.Sende en fazla 1-2 hafta sonra anlarsın hakettigini...

Nokia 1000 liraya kaliteli, güzel tasarımlı, çift çekirdekli bir telefonu 1000 liradan satsın, gayette gider alırım. Ama yapsayla etseyle olmuyor bu işler.. Fiyatını hak etmediği de ortada, alacağım diyen çoğu kişi direk yan çizip çift çekirdeklilere yöneldi..
Bu arada siz niye iPhone almadınız çok merak ettim ? İmkanınız varmış, iPhone'u çok met ediyorsunuz, sistemin stabilitesini hızını öyle bir övüyorsunuz ki...Ama doğru unutmuşum, iPhone'nun üzerine Nokia yazmıyor![]()
ki htc yi zaten bende bu yönüyle istiyordum diyemem meego olayı var cihazın ondan istiyordumBen şahsen cihazı çok beğeniyorum almaya da çalışacağım ama beni caydıran tek kısmı fiyatı... Yan çizme durumu yok yani. Htc sensation almayı düşündüğümü söylemiştim o da n9 olmazsa. Çift çekirdeği için htc almadığımı belirtmek isterim. Htc'lerin malzeme kalitesi çok iyi. Nokia gibi...
Evet bide o var, yazmayı unutmuşum.ki htc yi zaten bende bu yönüyle istiyordum diyemem meego olayı var cihazın ondan istiyordum