webplayer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Evet, bu söylentileri bende okudum..
Bana uçaktan çok, uzay gemisi gibi geldi.Eğer nokia böyle bir telefon çıkarırsa... HTC Falan halt etmiş.. Kesinlikle, N8'den daha iyi olmalı ama bu kadar da iyi olması çok büyük bir abartı olur..
Çünkü Bu cihaz çıkarsa, N8'inden hevesini almadan çöpe atıp, N9 alacaklar kuyruğa girer..
Ayrıca, Nokia'nın 1 haftası, 1 Aya eşit.... 6 Hafta derlerse, 6 Ay diyelim biz buna.. 3 Ayda kullanıcıdan olsun madem.. Sene sonu.. ..
Artı olarak; MeGoo platformu henüz olgunlaşamadı bile.. Özellikler daha çok bir Tablet PC'ye benzer nitelikte. "64 GB Dahili " Olayından dolayı... Ama Kamera v.s.. bir telefonda olması gereken özellikler.. Bu da kafa karıştırıyor..
bu telefon çıksın alacam
Orda zaten hd video çekiminden bahsetmiş kamerası n8den daha ne kadar iyi olabilir ki, sizce iyi görünmüyo mu?
@ozggurr
kardeşim N8 diyorsun da o kadar çok sıkıntısı çıktı ki ben kendimi biliyorum bende bu şans varsa en kötü üretilmiş olanı bana düşer ondan sonra servistir falandır hiç uğraşamam servis zaten iyice bozup yolluyor o yüzden N8 almam. 2012 de çıksın beklerim zaten 5800 götürür o zamana kadar. zaten aylarca 5800'ın sıkıntısını arızalarını çektim aman artık bir serinin ilk çıkan telefonunu almak mı Allah korusun.sütten ağzım yandı ki yoğurdu üfleyerek değil buzlukta bekletip yerim saygılar...
yok artık 1gb ram mi yazan iyi sallamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?