Nokia n9 garantili ve faturali

Sponsorlu Bağlantılar

dearcan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n9 garantili ve faturali
arkadaşlar cihazın 13 ay garantisi vardır cihazı ben temiz kullandım kaucuklu plastik beyaz kılıfı ile kullanıyorum 1300 tllik faturası da vardır takas kafama yatarsa olabilir bursada ikamet ediyorum iyi satışlar
FİYAT =600 TL

resim ekliyemıyorum mesaj sayım yetmıyor ilgilenenler 0539 860 73 69 yada buradan mesaj atsınlar iyi forumlar

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Mavi Kılıfı Mevcutmu Sende ? Hayırlı Satışlar

bygokhan

bygokhan

Üye
fm vericisini kullanabiliomusunuz

dearcan

Üye
    Konu Sahibi
Mavi Kılıfı Mevcutmu Sende ? Hayırlı Satışlar

beyaz kılıfı var kardeşim mavinin aynısı beyaz resimleri varda eklıyemıyorum az mesajım oldugu için cihaz baya dikkat cekıyor ve cok hoş bir görüntüsü var

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Cihaz beyaz ve 64 gb mi ?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
beyaz kılıfı var kardeşim mavinin aynısı beyaz resimleri varda eklıyemıyorum az mesajım oldugu için cihaz baya dikkat cekıyor ve cok hoş bir görüntüsü var
Onu bana göndersene aga ya ne kadar ?

bhtyrcnr

bhtyrcnr

Üye
s3 le takas yapar mıyız? pasaport kayıtlı. 200 tl isterim. saygılarımla

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
dostum uzun zamandır n9 almak istyorum. Elmde bi n8 var. Satablsem hemen almayı dşnyrum ancak satamadm henüz. Takas dşnrsen 200tl daha vereblrm. N8 400e gelmş olur. Benim cihaz kvklı ve yaklaşk 4-5 ay garantsi mevcut. Ekranda çzk yok. Bikere usb portu sorn çkardı, garantye gndrdm ana kart dğşti 2 ay önce ve şuan sorunsuz kullanıyorum. Ne diyosun? Fiyatta anlaşablrz kardeşm. Takas olmaz dyosan satp nakit de gndrmeye çalşrm. İlglenrsen msj at 0544 604 33 39

- - - Eklendi - - -

dostum uzun zamandır n9 almak istyorum. Elmde bi n8 var. Satablsem hemen almayı dşnyrum ancak satamadm henüz. Takas dşnrsen 200tl daha vereblrm. N8 400e gelmş olur. Benim cihaz kvklı ve yaklaşk 4-5 ay garantsi mevcut. Ekranda çzk yok. Bikere usb portu sorn çkardı, garantye gndrdm ana kart dğşti 2 ay önce ve şuan sorunsuz kullanıyorum. Ne diyosun? Fiyatta anlaşablrz kardeşm. Takas olmaz dyosan satp nakit de gndrmeye çalşrm. İlglenrsen msj at 0544 604 33 39

dearcan

Üye
    Konu Sahibi
Bursadamısın dostum