• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N8'in Android OS İşletim Sistemli Klonu: iZiNN CJ-3 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N8'in Android OS İşletim Sistemli Klonu: iZiNN CJ-3 ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
Tüm dünyanın merak ile beklediğini Nokia N8 modeli ön siparişe açılmış ancak dağıtılmaya başlanmamıştı. Ancak Çinliler Nokia N8’in Android OS işletim sistemine sahip yeni bir klonunu ürettiler. iZiNN CJ-3 ismini taşıyan cihaz tasarım olarak Nokia’nın aynısı iken, sadece arkasındaki ‘‘ Hello Android! ’’ yazısı ilgileri üzerine çekiyor. Özellikle ön tasarımıyla Nokia N8'in neredeyse birebir kopyası olan yeni telefonda 3.5-inç büyüklüğünde kapasitif dokunmatik ekran bulunuyor. Rockchip RK28 işlemcisinden güç alan akıllı telefon, Android 2.1 platformunu baz alıyor. 5 Megapiksel çözünürlüğünde kamera ve HDMI portu gibi detaylara sahip olan telefon bu ay içerisinde satışa sunulacak.

( Nokia N8'in klonu )

Onur Saka

Onur Saka

Üye
güzel telefona benziyor:)

onuraslan

onuraslan

Üye
özellikler doğruysa gerçekten alına bilir:oke:

Necmati

Necmati

Üye
çok fena benziyorrr...
ama yinede Nokıa N8 orıgınal-Forever..

lazo611

lazo611

Üye
Android varsa ben bunu alırım valla :D

ömerpekacar

Üye
türkiyeye gelicekmi bu sitede reklamı yapılan telefonlar bilgilendirme yaparsanız sevinirim .. . .

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
güzel telefon.

cataron

cataron

Üye
Bu telefonda 12mp kamera vardı şimdi ne olduda 5e düşürdüler

mafia888

mafia888

Üye

Mİ_RUN

Üye
:hmmm

ysgul

ysgul

Üye
ya özellikleri ne olursa olsun replika ürünler bana itici geliyor

Necmati

Necmati

Üye
evet androıd olabiilir ama ne kadar sağlam ?

aykut_ksaa

aykut_ksaa

Üye
alıcam bu telefonu 5800 mıda kardeşime vericem çok istio 5800 ı :D

ankilimci

Üye
:naughty: ben bu çekik gözlü çinlileri sevmeğe başladım acaba insanları ne zaman kopyalayacaklar herkeze birer tane angelina kopyalasalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt