1 GHz işlemcili akıllı telefonlar 720p kalitesinde HD video oynatmakta zorlanırken Nokia N8 bu işin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor. Ayrıca Symbian^3 işletim sisteminin donanım hızlandırma bazlı grafik ve animasyon işlemleri için grafik işlemcisini kullanabilme özelliğini de önemsemek lazım. Aynen işlemci durumunda olduğu gibi, ortalıkta 512 MB RAM’e sahip cihazların dolaşmaya başladığı bir dünyada Nokia N8′in 256 MB’lık RAM’i biraz burun kıvırtır.Ancak Symbian^3 işletim sisteminin kaynakları oldukça verimli kullanan bir işletim sistemi olması, bu dezavantajı da rahatlıkla göz ardı etmeni sağlar.
Htc hd2 de ekran boyutu olarak devasal 4.3".1 ghz işlemciye sahip, Web browser olarakda güzel bir performansı var. 448 mblik bir ram bulunduruyor . Telefon windows mobile 6.5 ile geliyor.Ayrıca multi touch var yani dokunmatiği birden fazla dokunuşu algılıyor gerçekten güzel bir özellik.
Birde şu şekilde bak sıfır olarak htc hd2 alırsan sana 1.349 ~ 1.492 tlye patlar ancak n8 alırsan 977 ~ 1.216 arası bir şeye patlar.
Burda ki linkte karşılaştırması var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Artık sen seç

Ama bana Kalırsa Telefonun sende kalsın