nokia n8'im ile htc hd2 takas teklifi var yapmalı mıyım??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'eco

'eco

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8'im ile htc hd2 takas teklifi var yapmalı mıyım??
arkadaslar sızce htc hd2 ile bndekı n8i takas yapsam artılarm eksılerım neler olur pişman olurmuyum sızce ?? ote yandan annayı beklıorm gusel bı guncelleme oluck dıe bılemıorum napsam tecrubelı arkadslr bı yardımcı olabılırlermı engn bılgılerıyle... tşk ederm

pRime.

pRime.

Üye
Bence değişme, pişman olursun çünkü n8'in yapabildiklerinin yarısını hd2 yapamıyor.
Buraya da bir sor derim.
Symbian^3 Genel

----------Eklendi @ 19:44:19 ---------- Yazıldı @ 19:43:33 ----------

Ayrıca anna güncellemesi de tatmin edici olacaktır.

Starsley

Bence'de.. Değiştirme..

'eco

'eco

Üye
    Konu Sahibi
yardımn için cok tşk ederm ztn %70 aklma yatmamıstı ama ynede bı sormak ıstedım sızlere belkı bı avantajı olur dıe :evet:

----------Eklendi @ 19:58:01 ---------- Yazıldı @ 19:49:14 ----------

bu arada konu ile alakasız bişe daha var mrk ettgm kusura bakmazsanz bunuda sormak ıstıyorum;
maxicp aılesıne uyelgm coktndr var ama ılkz kez konu actm .. acılan konuyu kapatma hakknda bılgı verırmsnz acaba? ben bulamadnmda:aman2:

pRime.

pRime.

Üye
yardımn için cok tşk ederm ztn %70 aklma yatmamıstı ama ynede bı sormak ıstedım sızlere belkı bı avantajı olur dıe :evet:

----------Eklendi @ 19:58:01 ---------- Yazıldı @ 19:49:14 ----------

bu arada konu ile alakasız bişe daha var mrk ettgm kusura bakmazsanz bunuda sormak ıstıyorum;
maxicp aılesıne uyelgm coktndr var ama ılkz kez konu actm .. acılan konuyu kapatma hakknda bılgı verırmsnz acaba? ben bulamadnmda:aman2:

Açılan konuyu sadece yöneticiler kapatabilir, onlara söylersin kapatırlar.

'eco

'eco

Üye
    Konu Sahibi
anladım .. pekı cok saol ..

pRime.

pRime.

Üye
Aklında soru işareti kalmaması açısından buraya da bak:

QZER29

QZER29

Üye
1 GHz işlemcili akıllı telefonlar 720p kalitesinde HD video oynatmakta zorlanırken Nokia N8 bu işin üstesinden rahatlıkla gelebiliyor. Ayrıca Symbian^3 işletim sisteminin donanım hızlandırma bazlı grafik ve animasyon işlemleri için grafik işlemcisini kullanabilme özelliğini de önemsemek lazım. Aynen işlemci durumunda olduğu gibi, ortalıkta 512 MB RAM’e sahip cihazların dolaşmaya başladığı bir dünyada Nokia N8′in 256 MB’lık RAM’i biraz burun kıvırtır.Ancak Symbian^3 işletim sisteminin kaynakları oldukça verimli kullanan bir işletim sistemi olması, bu dezavantajı da rahatlıkla göz ardı etmeni sağlar.

Htc hd2 de ekran boyutu olarak devasal 4.3".1 ghz işlemciye sahip, Web browser olarakda güzel bir performansı var. 448 mblik bir ram bulunduruyor . Telefon windows mobile 6.5 ile geliyor.Ayrıca multi touch var yani dokunmatiği birden fazla dokunuşu algılıyor gerçekten güzel bir özellik.

Birde şu şekilde bak sıfır olarak htc hd2 alırsan sana 1.349 ~ 1.492 tlye patlar ancak n8 alırsan 977 ~ 1.216 arası bir şeye patlar.

Burda ki linkte karşılaştırması var

Artık sen seç:bye2:Ama bana Kalırsa Telefonun sende kalsın :yuru

61semih

61semih

Üye
arkadasım sadece Symbian^3 Genel konusuna bakarak tarafsız gorus alamazsın.beklentılerın neler oncelıkle takas edersen elıne ne gececek ne kaybedeceksın
1 kamera performansı ve hdmı kaybın olacak -
2 n8 ın boyutları hd 2 den daha kullanıslı hd2 cok buyuk -
bana gore kayda deger kayıpların bunlar olur + ların ıse
1.hd2 ye android rom u yukleyım yuzbınlerce oyun uygulamayı kocaman ekranda oynıyabılırsın
2.işlemci ve ram performansın artar
bence onemlı olan farklar bunlar aklıma gelmıyen veya ufak tefek pekte onemlı olmayan seylerı atlamıs olabılırım

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük* ve cCc Maxcı cCc
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
arkadasım sadece Symbian^3 Genel konusuna bakarak tarafsız gorus alamazsın.beklentılerın neler oncelıkle takas edersen elıne ne gececek ne kaybedeceksın
1 kamera performansı ve hdmı kaybın olacak -
2 n8 ın boyutları hd 2 den daha kullanıslı hd2 cok buyuk -
bana gore kayda deger kayıpların bunlar olur + ların ıse
1.hd2 ye android rom u yukleyım yuzbınlerce oyun uygulamayı kocaman ekranda oynıyabılırsın
2.işlemci ve ram performansın artar
bence onemlı olan farklar bunlar aklıma gelmıyen veya ufak tefek pekte onemlı olmayan seylerı atlamıs olabılırım
Aynen bencede farklar bunlar olacak karar senin:oke:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
'eco

'eco

Üye
    Konu Sahibi
yonlendrmlrnz cok isime yaradi hepnze tsk ediorm.. Ben annayi bekleme karari aldim o teklfi yapan arkdasa olmsz cvp verdm .. Nokiaya cok kizmstm guncellemeler icin bu kdr beklemek gercktn sinir bozucu ztn bu teli aylarca bekledm turkiye'ye gelsede alsam die on siparsle ayrtmalar fln geldi aldik pr.1.1 'i keza cok bekledk ve pr.1.2 guncellemesi de tatmn edici olmadi bnm acmdan bunu santamayi dusundm o aralar bu teklf gelnce htcnin 2.el piyadasi dahami iyi olur takas edip onu satsam die de aklmdan gecrdm ama soledklernz dogrultusunda vazgectm ..hadi anna gel artk boynu bukuk kaldk bi portre klvye istiorm cok sey degl ya:ehe:ehe

Starsley

Hayırlısı Olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt