NOKİA N8'e turkcell data hattımı taktığımda çalışmıyor YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

manyak17

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA N8'e turkcell data hattımı taktığımda çalışmıyor YARDIM
Arkadaşlar;
Benim Nokia N8-00’ım var Birde bilgisayardan internete bağlanmak için wınn modemim ve data hattım var ben data hattımı telefonuma taktığımda hattı görüyor fakat internete bağlanmıyor. Bnm telefonuma bir uygulama veyahut başka bir şeymi yapmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim

mstf_l

mstf_l

Üye
baska hat ile giriyormu ayrıca hangi surum yuklı belle de hala bazı sorunlar var o yuzden olabilir

manyak17

Üye
    Konu Sahibi
Ewt başka normal avea HATTIM GİRİYOR VE İNTERNETEDE BAĞLANIYOR (data hattı değil) telefonun sürümü Symbian^3 ilk aldığmdan beride yazılımımı değiştirmedim

mstf_l

mstf_l

Üye
s60v3 degil symbian^3 bu arada yani konu yeri yanlıs dogrusu burda olacaktı
Symbian^3 Genel cozum olarak belki de data hat oldugu icin sadece vınn da calısıyordur baska bir fikrim yok bir de verdigim linke konu ac

manyak17

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler de bn onu yanlış yazmıştım değiştirmiştim ama

dgrszz

dgrszz

Üye
dostum turkcel intrnet seçenegı cıkıyormu cıkmıyorsa turkcel musterı hızmetlerını araman gerekıyo ben oyle yapmistım tel nokia n78

• Beğen
Tepkiler: manyak17
mstf_l

mstf_l

Üye
ha bir de setting wizrd tan ayar yapmayı denesene

• Beğen
Tepkiler: manyak17

manyak17

Üye
    Konu Sahibi
turkcell seçeniği çıkıyor tıklıyorum sonra bağlanmaya çalışıyor bağlanamıyor birde turkcell hattı data hattı olduğundan dolayı sesli arama yapmıyor fakat setting wizardı denemek aklıma gelmedi deneyince olup olmadığını bildiririm. ilginiz için :tşk:

BrainFree

BrainFree

Üye
Türkcell çok kazık ve yalancı bence aşağılamak gibi olmasın ama türksellilere aveanın baz istasyonu reklamı.. Neyse konu data hattı sadece vınn da çalışır akıllım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt