Nokia N8'den %100 anlayan profesyonel kişiler buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'den %100 anlayan profesyonel kişiler buraya
Merhabalar geçen sene ocak ayında aldıgım n8imden hala memnunum bir kere bile donma reset sorunları içermeyen telefonum geçen gün yere düştü kasasında gün ışıgnda bakılınca cizikler var pvc kısımlarında üst ve alt bölmelerde bende orj . kasa aldım 180 tlye yeşil renginden daha öncelerde kasayı sökmüşlüğüm var sadece orta tarafını hiç sökmedim yani ugrasmak istemedim takarken herhangi problem cıkarmı ekran takıp cıkarmakta falan hiç problem olmuyor ancak şu kamerayı takacagımız falan sorun olur mu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
forumda görmüştüm bi arkadas kasa degiştirmeyi resimli olarak cok ayrıntılı bişekilde anlatmış ben bile yaparım demiştim kendi kendime o kadar ayrıntılı yani bulursam link veririm sende bak forumda var hatta iki kasayı karıştırmışttı beyazın ekranını siyah kasayla ama biraz fazla vermişsin 75 dolara almış kasayı

takozali

Üye
arkadaşım youtube de n8 ile ilgili montaj videoları var bak istersen, gayet iyi anlatıyor. youtube yi aç n8 assembly, veya n8 repair yaz. orda detaylı anlatıyor..

uruno

uruno

Üye
Bence hiç yorma kendini işinin ehli bildiğin bir telefoncu varsa ona yaptır bende w995 imin kasasını kendim değiştirmeye kalkmıştım fakat hiç hesapta olamayan zorluklar yaşamıştım taktım takmasına ama kamera tuşum bozulmuştu.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bence hiç yorma kendini işinin ehli bildiğin bir telefoncu varsa ona yaptır bende w995 imin kasasını kendim değiştirmeye kalkmıştım fakat hiç hesapta olamayan zorluklar yaşamıştım taktım takmasına ama kamera tuşum bozulmuştu.

evet sökerken boarda zarar verme ihtimalin çok yüksek

hakan_710

hakan_710

Üye
bana kalırsa kendin yap için rahat etsin. Youtube a n8 disassembly yazip videolardan takip edebilirsin. Ekranda toz kalmamasına dikkat et sonra bikaç kez söküp takmayla uğraşma

TheMadness

TheMadness

Üye
Bence servise ver taksınlar. Şimdi parça artar falan :naughty:

ozggurr

ozggurr

Üye
servise ver ama isin ehline yaptirt, isi ogrenen acemi birisine degil.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
valla dostum donanım kısmından pek anlamyorum ben...:hmmm

DxTR90

DxTR90

Üye
en temizi servis :oke:

omer_loopus

Üye
beyler aslınad çok basit ancak hdmı kapağının bulunduğu üst kapak biraz zor açılıyor.gücünüz yeterse açmaya oda sorun olmaz...board a bir zarar gelmez takıp çıkartırken önce USB soketini oturturun bide AV jack a dikkat edin...sorun olmaz...

burada da link var adam göstermiş baka baka yapın çocuk oyuncağı...

hade kolay gele...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
ver servise en temizinden yapsınlar...

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Youtubeda toplama videoları mevcut dissamply yazarsan bulursun oldukça ayrıntılı oluyorlar kolay gelsin ...

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Riskli iş ya kasa değiştirmek. Orjinal kasa ile sorun olmaz sanırım rahat rahat değiştirirsin.

atakan25

atakan25

Üye
180 tl çöpe gitmesin ver tanıdık telefoncuya yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt