Nokia N86 temiz kullanılmış herşeyi içinde kutulu 8GB hafızalı telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vw_006

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N86 temiz kullanılmış herşeyi içinde kutulu 8GB hafızalı telefon
İyi akşamlar sayın Maxicep Üyeleri.. :)
Kullandığım N86 telefonumu üst modellerden telefon alacağım için satıyorum. Herhangi bir sorunu bulunmamaktadır ve tamir yüzü görmemiş tornavida değmemiştir. benm bulunduğum yerde satamadığım için internetten satmaya karar verdim. Mantıklı takaslarınız değerlendirilir..
Özellikleri: 8MP kamera, 8GB dahili hafıza ve 16GB'a kadar destekli micro sd kart yuvası, gps navigasyon, FM radyo frekansından müzik yayını yapabilme, alarm arama susturucu sensör, amoled ekran ve sayamayacağım birçok özellik :))
telefonu bilenler araştıranlar bilirler :)

kraldost

kraldost

Üye
en son ne kadar istiyorsun uygun bir fiyat pm den at memnun kalırsam değerlendiririm

gokhan6078

gokhan6078

Üye
garantisi varsa 400-450 arası yoksa 350-400 arası kitleyebilirsin millete bendede vardı garanti bitmesine 15 ay kala c6-01 ile takas ettim tabi c6-01 sıfırdı :)N86 yı elimden çıkardım

vw_006

Üye
    Konu Sahibi
300 350 arası olursa anlaşabiliriz..

----------Eklendi @ 16:17:33 ---------- Yazıldı @ 16:16:26 ----------

garantisi varsa 400-450 arası yoksa 350-400 arası kitleyebilirsin millete bendede vardı garanti bitmesine 15 ay kala c6-01 ile takas ettim tabi c6-01 sıfırdı :)N86 yı elimden çıkardım

Anladım gökhan teşekkr ederim garantisi vardı sanırım hatırlayamıyorum tam olarak :) abim kulladığı için..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
önizleme koy kardeşim :oke:

vw_006

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum telefonumu satmış bulunmaktayım alacak arkadaşlar kusura bakmayın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt