Nokia n86 - e72

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nerotr

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n86 - e72
hayırlı ramazanlar

n86 yada e72 almayı düşünüyorum. ama arada kaldım. telefonu oyun oynamak, müzik dinlemek ve internet amaçlı kullanıcam. Msn, video izlemek vb...

n86 'da kızağı yukarı çekince 4 tane oyunlar için kullanılabilecek tuş var. 8gb dahili hafıza var + harici eklersem müzik arşivi koyulabilir telefona :) kamerası 8mp gayet iyi gibi gözüküyor. ama işlemci hızı beni hiç tatmin etmedi.

e72'de ekran çoğu s60v3 telefonun kullandığı 240x320 çözünürlük aksine 320x240 kullanıyor. bu durum uygulamalarda sorun çıkartabilir mi? hani uygulamayı kurarım ekran yarım gözükür... bu tür olaylarla uğraşmak istemiyorum. batarya 1500mAh olması güzel. kamerası 5mp. hoparlörü hakkında hiç bir bilgim yok :) işlemcisi 600mhz. n86'nın işlemciden baya iyi. 3g bağlantı hızıda baya yüksek.ayrıca rahat oyun oynanabiliyor mu?

*birde n86'da 3d ses desteği var yazıyor. deneyen arkadaşlar müzikte büyük bir fark yaşadılar mı?
*fotoğraf kaliteleri arasında büyük farklar var mı?

şimdiden herkese teşekkür ederim. :oke:

clubnokia

clubnokia

Üye
anladıgım kadarıyla cihaz olarak daha cok multimedia destegi iyi olan bi ürün istiyorsun ve buna daha cok uygun olan cihaz n86
e72 daha cok ofis ve internet erişim apırlıklı
n86 al derim sana daha uyar

nerotr

Üye
    Konu Sahibi
e72'de sizce 320x240 çözünürlük uygulamalarda sorun çıkarır mı? genel olarak bakarsak s60v3 uygulamalar 240x320 şeklindedir. uyumsuzluk gibi bişey olur mu?

OğuzcanAbi

Üye
n86 derim

complexmixed

Üye
N86 8 mp nokia'nın amiralı olarak görünüyor, kullanıyorum ve çok memnunum, 3g hızı gayet iyi, wiraless kullanımı çok basit, müzikçalar mükemmel derecede kullanışlı, tv bağlantı kablosu ile telefonu daha büyük bir ekrandan kullanabiliyorsunuz :) E72 küçültülmüş pc, yani amacnı aştığı zaman hafızası karışıyor... n86 da ngage oyun desteği var, 3d ses ise açtığında diğer seslerle farkı daha net ve prüzsüz çıkıyor.

OğuzcanAbi

Üye

al pişman olmassın bu ikisi arasında

nerotr

Üye
    Konu Sahibi
hadi dediğiniz gibi olsun :) telefonu aldım. kargoda. herkes n86 dediğine göre gerçekten güzel bir telefon. tavsiyede bulunan herkese teşekkür ederim.

OğuzcanAbi

Üye
hayırlı olsun

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
n86 iyidir

OğuzcanAbi

Üye
tabiki iyi çok güzel telefon kamera müthiş

nerotr

Üye
    Konu Sahibi
herkes n86 dediğine göre vardır bir hikmeti. telefonu merak ettim şimdi. ne geçmez süre bu ya :) kargo gelecekte... teskere bekliyorum sanki :)

OğuzcanAbi

Üye
belirmediler mi

bay21

Üye
kardeşim e72 alma kesinlikle memnun olmazsın ekran sorunu7 doğru 240 360 gerçekten sorun oluyor

OğuzcanAbi

Üye
zati n86 alıo

nerotr

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle telefon güzel. ama birkaç sorunum var... telefonun web browser berbat :) ebuddy den jad şeklinde dosya indiremedim :) farklı yerlerden indirebiliyorum. kardeşimin telefonuyla aynı yerden aynı msn dosyasını indirebildim. internet bağlantısında bir hantallık var. ayrıca arada siteye girmek istediğimde sayfa bembayaz kalıyor. girmiyor. telefon 3-3.5 saatte şarj oluyor ya :S :S herkeste böyle mi? birde şarj anında da telefonu kullanırım. fakat bunda arada şarj anındaki kullanımlarımda bir sorun alıyorum. kendi kendine şarjı kesiyor.

telefonun iyi taraflarına gelirsek. söylendiği gibi. hafıza sorunnu olmuyor. yani örneğin mesajlarınızı herhangi bir s60 telefonda hafıza kartına yönlendirirseniz mesaj ekranında donmalar oluyor. ama bundaki dahili hafızada öyle bir sorun yok. -- müzik olayına gelirsek. ilk kulaklıkla kullandığımda ses baya farklı geldi bana :) Allah Allah kulağımda mı sorun var dedim ama sonra 3d ses aklıma geldi. gayet hoş bir ses geliyor. -- telefon hayet hızlı. şu ana kadar donmayla karşılaşmadım. -- gps olayına gelirsek... tek kelimeyle süper. daha önce birkaç telefon kullandım. ama onlarda biraz yavaş kalıyordu. bunda gps daha hızlı bağlanıyor. -- resimler ve video çok hoş zaten. yüz tanıma özelliğide hoşuma gitti. ama odaklamada arada saçma sapan odaklamalar yapıyor. led ışıkları 5800'ın ledlerini katlar. daha aklıma söyleyek birşey gelmiyor.

telefon versiyonum v30.009 . acaba telefon versiyonundan mı kaynaklanıyor sorunlar. arada eski versiyonlar yenisinden daha sorunsuz oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt