Nokia N85 3 Defa Nokia Yazısı Gelip Kapanıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N85 3 Defa Nokia Yazısı Gelip Kapanıyor.
Arkadaşlar telefonun açma kapama düğmesine basınca cihaz 5-6 sanıye sonra açılıyo nokıa yazısı geliyo ekrana net olarak ama 3 kere felan nokıa yazıp kapanıyo..acaba bunun phoenix ile dead modede yapılabilme imkanı var mıdır acil yardım.

mstf_l

mstf_l

Üye
format atmayı denedin mi belki acılıs sırasındaki bir bilesen hata verdirtiyordur bide hafıza kartını cıkartıp dene

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
format atmayı denedin mi belki acılıs sırasındaki bir bilesen hata verdirtiyordur bide hafıza kartını cıkartıp dene

hocam ben bi arkadastan satın alcamda oda dead mode yapmıs gene aynısı olmus acaba yanlısmı attı versiyonumu yanlıs yaptı bilmiorm yani bu tip durumlarda telefon kesinlikle çalışmazmı yoksa calısması mümkünmüdür

mstf_l

mstf_l

Üye
phıenixle eger hata yapılmazsa acılır yani ama :allalla: bi daha dead flash atmayı deneseniz ya

mstf_l

mstf_l

Üye
bence sen tekrar dene dogru yaptıgına emin olarak

mstf_l

mstf_l

Üye
eger olmazsa donanımsal olabilir diye düsündüm :(

xinanux

Üye
jafla denedin mi...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
n85 ilk çıktığından beri sorunlu ya bende de aynısı oldu kaç kez servise verdim yine aynısı oldu son zamanlarda pek sorun çıkarmıyo o konuda şimdi başka sorunlar var

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
n85 ilk çıktığından beri sorunlu ya bende de aynısı oldu kaç kez servise verdim yine aynısı oldu son zamanlarda pek sorun çıkarmıyo o konuda şimdi başka sorunlar var

kesin yapılrımı arkadas yapmısta bende ona göre satın alacağım 100tlye:)

mstf_l

mstf_l

Üye
ya yap öyle al sonra elinde patlamasın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt