Nokia N82 Wi-Fi Güvenliği Yardım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N82 Wi-Fi Güvenliği Yardım!
Merhaba saygodeğer arkadaşlar kafama takılan bir soru var. Şimdi bulunduğum iş yerinden 5 adet wireless modem var Nokia N82 ile Wi-Fi ile nette bağlanıyorum diyorumki bu modemlerin bağlı olduğu bilgisayarlarda bulunan virüsler benim cep telefonuma bulaşırlar mı? Bu konuda kesin bir bilgisi olan arkadaşlarımız yardımcı olursa minettar olurum.

M3L!H

Üye
S60 virüsleri ile pc virüsleri farklıdırlar mesela bir dosya indiriyorsun, içinde s60 virüsü var.İşte o zman bulaşır yani pc virüsleri ile telefon virüsleri arasında çok fark var merak etme bulaşmaz zaten diyelimki virüs dosyası yanlışlıkla tlfnuna geldi. Tlf tanımazki o pc virüsünü.Sadece .sis veya .sisx adı altındaki virüsleri tanıyabilir.

--------------- Ekleme ---------------

Ztn eğer yine güvenemiyorsan telefonun için uygun anti-virüsler var. Forumdan da aratarak bulabilirsin...

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonum hacklenemediği için sadece telefonuma uyabilecek anti virüs yüklemiştim Mobile Securty işe yarayıp yaramadığını açıkçası bilmiyorum. Yardımcı olduğunuz için de teşekür ederim.

intoman

Üye
arkadaşım mobileSecurty falan bunlarla uğraşma deymez n82 ye virüs falan bulaşacağı yok sen keyfne bak ...

kardeş bendede var n82 internetten atmadığım dosya word exel ppt gibi kalmadı hiç bişi olmadı virüs falan bulaşmıyor zaten n82 nin işletim sistemi güncelse istesende virüs bulaştıramıyorsun ben denedim bulaştıramadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...