Nokia N82 İçin Sertifika ve Güvenliliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaGa21

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N82 İçin Sertifika ve Güvenliliği
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar benim Nokia N82'yi Hacklemeye çalıştım bir çok yöntemi denedim;ama olmadı telefonun versiyonu v31 sürümü olduğu için sertifika almam gerekiyormuş. Bende sizlere danışayım dedim bu sertifika olayı ne kadar güvenli sonuçta imel numaramızı veriyoruz? Birde 2 yerde sertifika alınabiliyor ilki Çin'den 2.si Opda diye bir servis var ondan alınıyor hangisi daha iyi hangisi sağlam ve güvenilir? Yardımlarınızı bekliyorm.
Cihaz Bilgileri;
Model: Nokia N82 Siyah
Fabrika Çıkış Tarihi: 9.12.2008
Versiyon: v31
Saygılarımla...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Dostum İmei numarası verilerek alınan sertifikaları kimseye tavsiye etmedim ve etmiyorum...Çoğu arkadaşımız bu şekilde sertifika aldığını ve hiç problem omadığını söylüyor...Yapanlara saygı duyarım birşey dediğim yok ama imei numarası verilerek sertifika alınmasına karşıyım...Ben beklemekte fayda var derim...Telefonumu yaklaşık 3-4 aydır hackleyemedim...Zaten yavaş yavaş bu işide halledeceklerdir...Karar senindir...

uyeoll

uyeoll

Üye
HAcıya sürümünün ne olduğunu nerden

--------------- Ekleme ---------------

sürümünün kaç olduğuna nerden bakıcaz? tşk

emre1213

emre1213

Üye
Merhaba saygıdeğer arkadaşlar benim Nokia N82'yi Hacklemeye çalıştım bir çok yöntemi denedim;ama olmadı telefonun versiyonu v31 sürümü olduğu için sertifika almam gerekiyormuş. Bende sizlere danışayım dedim bu sertifika olayı ne kadar güvenli sonuçta imel numaramızı veriyoruz? Birde 2 yerde sertifika alınabiliyor ilki Çin'den 2.si Opda diye bir servis var ondan alınıyor hangisi daha iyi hangisi sağlam ve güvenilir? Yardımlarınızı bekliyorm.
Cihaz Bilgileri;
Model: Nokia N82 Siyah
Fabrika Çıkış Tarihi: 9.12.2008
Versiyon: v31
Saygılarımla...

Kardesim git opda dan cer we dosyani al tum programlari MobileSigner programi ile sertifikala hack ile ugrasma.ben opda dan aldim kafam rahat.hem istedigin kadar wersiyon guncelle cer we dosyasiy5a signed yap kullan.guwenilir ayrica site.binlrece kisi ordan aliyor.tawsyem budur:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt