Nokia N81 Uygun fiyata Alınıcaktır ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazzzy

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N81 Uygun fiyata Alınıcaktır ..
İstanbul içinde Yüz Yüze yapılıcak alışveriş makul bi fiyat verirseniz Nokia n81 Alabilirim. |-)

--------------- Ekleme ---------------

Güncell....

turkgamer

Üye
Bende var 1 adet N81...Kulaklığı,şarj aleti,bluetoothi,pc suite cd si,kutusu,kullanma kılavuzlari hepsi duruyor..3-4 aylik da garantisi kaldi..faturasi filan var..telefon kabinda veya ekranda filan en ufak çizik yok kılıfından çıktı kılıfına girdi..bataryasi,kabi filan orjinal..teknik servise bi kez ekran değişikliği için gitti başka gitmedi oda garantiye gitti yani telefoncu eline alip içini filan açmadi..Telefonda hiç bi sorun yok..ama tek sorun ben nevşehirdeyim..gittigidiyor ile filan gönderebilirim ürünü beğenmezsen iade etme imkani olur..kargo parasi önemli deil ben verrim o kolay zaten..ama fiyatta ne düşünüyosun önemli olan o...ne kadar verebilcen yani ..bu arada birde iş ciddileşirse telefonun resimlerini filan da koyarim oke ;)

Godfather

Godfather

Üye
Benim vardı çalındı :(

tazzzy

Üye
    Konu Sahibi
Benim vardı çalındı :(

Geçmiş olsun. Çalanın elinde patlar yada Bi taraflarından çıkar merak etme

--------------- Ekleme ---------------

Bende var 1 adet N81...Kulaklığı,şarj aleti,bluetoothi,pc suite cd si,kutusu,kullanma kılavuzlari hepsi duruyor..3-4 aylik da garantisi kaldi..faturasi filan var..telefon kabinda veya ekranda filan en ufak çizik yok kılıfından çıktı kılıfına girdi..bataryasi,kabi filan orjinal..teknik servise bi kez ekran değişikliği için gitti başka gitmedi oda garantiye gitti yani telefoncu eline alip içini filan açmadi..Telefonda hiç bi sorun yok..ama tek sorun ben nevşehirdeyim..gittigidiyor ile filan gönderebilirim ürünü beğenmezsen iade etme imkani olur..kargo parasi önemli deil ben verrim o kolay zaten..ama fiyatta ne düşünüyosun önemli olan o...ne kadar verebilcen yani ..bu arada birde iş ciddileşirse telefonun resimlerini filan da koyarim oke ;)

Sen ne kadar istiyorsun onu söyle belirle bi fiyat bu arada Bende nevşehirliyim :) dediğin şartlarda kargo ile olabilir

turkgamer

Üye
özel mesaj attim.

tazzzy

Üye
    Konu Sahibi
Özel msj cevaplıyamıyorum malesef Aktif olmadığımız için Yönetim engellemiş :) 250 Tl verebilirim Ama şimdi Uzak ,ta olduğun için güven meselesi var İade etme şansımız nasıl olucak?

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
250 TL'ye hiçbi yerde bulamazsın ;) Hayırlı alışlar ;)

Vagi.

Üye
N 81 im satılıktır 270 TL pazarlık yapılabilir, ürünüm temiz olup orijinal kutu ve kutu içeriğiyle gönderilecektir isteyene fotoğrafını da göndere bilirim.
İrtibat:
mail : [email protected] Tel : 5062631192
maxicep ten PM de atabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt