Nokia N81 güncelleme ve rehber problemi acil yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oturkan

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N81 güncelleme ve rehber problemi acil yardım lütfen
Merhaba,

Nokia N81 2gb kullanıyorum ve telefon tam 1 yıllık yani garantisi devam ediyor. Geçen gün rehbere girişlerde sıkıntı yaşadım. Ana menüden rehber ikonuna tıkladığım zaman sembol ekranı ön plana geliyor ve rehber arka planda kalıyor, hiçbir şekilde sembol ekranına geçemiyorsunuz, tuşlardan sadece yukarı aşağı inip çıkabiliyorsunuz (diğer semboller, sayı modu, yazma dili vs.) kısacası rehbere giremiyorum. çıkan sembolleri boş numara olarak rehbere kaydetmeyi denedim ve başardım ama yine rehbere giremedim, kayıt ettikten sonra yine ekrana sembol sayfası çıkıyor. Kurcalarken birkaç kez rehbere girdim ama bu kez de isimleri alt alta sıralama yapmıyor, detay ekranını görebiliyorsunuz. buradan da çıkmak mümkün olmuyor ekranın sol üst köşesindeki (geri) tuşu ile çıkmak istediğim zaman bu ekrandan da çıkamıyorum, tuşlar sadece isimler arasında gezmeye yarıyor, çıkış yada önceki menüye dönmüyor. Çözüm için soft format, hard format ve fabrika ayarlarını denedim olmadı. Yazılımın çok eski olduğunu farkettim ama yeni güncellemeyi telefona yüklemeyi başaramadım. Güncellemeyi pcye indirdim, yükleme yaparken sürekli bağlantı kesildi, yeniden başlayın diye başa dönmekten başım döndü. Şimdi servise göndersem 1 ay gelmez, yedek yada yenisini alabilecek gücüm de yok. Sizce sorun yazılımsal mı yoksa donanım( tuş takımı vs.) ile ilgili bir problem mi? Çözüm için yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt