Nokia N80 Nasıl Bir Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N80 Nasıl Bir Telefon
Arkadaşlar size bir fikir danışacağım N80 hakkında bir bilgi alabilirmiyim_?
Yeni keşfettim telefonu gerçekten harika bana göre her isteğimi karşılıyor bana bir biyat söyleyebilirmisiniz ve telefon hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum...

2.el fiyatları ne kadardır şuanda_?

mami24

mami24

Üye
abi eskidi o tel yaf baska cok tel cıktı oondan sonra bide cok kalın

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
Ewt biraz kalın n95 e göre ama n95 in fiyatı neredeeee o neredee.....

çok az kalnlık ve 1 - 2 yıl farketmez arada 200 e yakın fark olunca...

eQooo

eQooo

Üye
eski bi telefon....

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N80 alana kadar N73 al daha iyi

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
Arkasaşlar eski olduğunu bende biliyorum ben kullnanan varsa nasıl kullanımı diye soruyorum ve 2.el fiyatları hakkında bilgi istiyorum...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
N80 alana kadar CS***MANın dediği gibi N73 almanız daha iyi.

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
    Konu Sahibi
Ne fark var o konuda bir bilgi alabilirmiyim
ve
n80 sliding tip olduu için daha güzel ama :(

--------------- Ekleme ---------------

n80 de wifi var

ama n73 te yook _? :)

fcnbkn

Üye
dostum 200 300 arası deişir çok sağlam telefon kullanımı rahat ve telefonda yok yok suan n95 1000tlnın uzerınde ama kıyasladıgında nerdeyse aralarında fark yok

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
n80 güzel bir cihaz ancak kamerası 3mp diil 2mp bu program ile 3mp seviyesine getirilmiş.nokianın bu konuda tek hata yaptığı cihaz budur.denediğinde bunu göreceksin.

ismail_23

Üye
n80 ve n95 kullanan birisi olararak sana yardımcı olmaya çalışaçacığım.Öncelikle şunu söyleyim ki telefonun özelliklerini incelersek n95 den fazla bi farkı yok n80 3.2 mp kamerası var ama ekran çözünürlüğü güzel değil (fakat fotoları bilgisayara attığında gayet hos gözüküyor)İşlemciside biraz yavaş.Ses kalitesi idare eder.Ayrıca bu fiyata wi-fi olan bi telefonda alamazsın.En büyük sorun olarak kalın bi telefon ve bataryası çabuk bitiyor hele bide ikinci el alacaksan bi tanede orjinal batarya al derim.n73 ile n80 arasında kaldıysan hangi özellikleri daha çok kullanacaksan ona göre al.Mesela ben müzik dinleyip video izleyecegim msn e gireceğim dersen n70 al ama bana internette lazım diyorsan n80 al derim.

wolfman16

wolfman16

Üye
bende n80 war kardeş iyi bi telefon fakat oyun bulamıyorum kamerası 3mp iyi telefon nokianın ilk hd telefonu bence iyi...

metalyildiz

Üye
n80 harika bir telefon
benim gibi bir adam bile 5 yıldır kullanıyorum

keşke serinin hala üretimi olsa kralını tanımam

tayfun80

tayfun80

Üye
kardeş bende n73 var dı sen ıstıosan n73 fakat özellık ve bırde wifi istiosan n80 ı tavsıye ederım n73 joystıc sorunu yaşatır zamanla arka kamera kapagına cok dıkat etmen gerek ac kapa ac kapa sorun yasarsın ben yorumu yaptım sımdıden hayırlı olsun

--------------- Ekleme ---------------

kardeş bende n73 var dı ses ıstıosan n73 fakat özellık ve bırde wifi istiosan n80 ı tavsıye ederım n73 joystıc sorunu yaşatır zamanla arka kamera kapagına cok dıkat etmen gerek ac kapa ac kapa sorun yasarsın ben yorumu yaptım sımdıden hayırlı olsun

futbol123

futbol123

Üye
n80 güzel telefon degil onun yerine e65 al derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt