Telefon Tavsiyesi nokia N80 mi 6120C mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eyypshmc

eyypshmc

Üye
    Konu Sahibi
nokia N80 mi 6120C mi
arkadaşlar 6120c kullanıcısıyım...N80 ile değiştirmeyi düşünüyorum...N80 İ kullanan arkadaşlar sorunlarını yazarbilrilermi?...sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum

xkadir61

xkadir61

Üye
valla 6120 çok güzel bir telefon ve kibar artı symbian os9.2
n80 ise sadece wireless üstünlüğü var tercih senin
temiz birşey aldıktan sonra süprizle karşılaşacağını sanmıyorum.

schumici

schumici

Üye
valla 6120 çok güzel bir telefon ve kibar artı symbian os9.2
n80 ise sadece wireless üstünlüğü var tercih senin
temiz birşey aldıktan sonra süprizle karşılaşacağını sanmıyorum.

kardeşime aynen katılıyorum. sadece seçim meselesi. w-lan istiyosan geçebilirsin

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar 6120c kullanıcısıyım...N80 ile değiştirmeyi düşünüyorum...N80 İ kullanan arkadaşlar sorunlarını yazarbilrilermi?...sürprizlerle karşılaşmak istemiyorum
n80 in kamerası ekran kalitesi ve wireless ı cezb ederken 6120 nin pil ömrü ve mp3 kalitesi öne çıkmakta ama wireless o kadar önemli değil dersen n73 öneririm her yönüyle n80 den daha iyi tek eksiği wireless ayrıca n80 2. el de para etmezken n73 ve 6120 para etmekte bunlarıda göz önünde bulundurmanı öneririm kararın hayırlı olsun :oke:

macline

macline

Üye
2 yıldır N80 Kullanıcısıyım. n95 bile Aldım ama beyenmedim. wireless ses görüntü+kamera uygulamalar ve senkronizasyonda N80 i tek geçerim... heleki yenilenen yazılımından sonra ohhoooo...

eren_2042

Üye
kesinlikle n80 herşeyiyle iii gerçekten bana inan

eyypshmc

eyypshmc

Üye
    Konu Sahibi
6120c nin dizayn ve erkan rengi n80 den daha üstün...n80 wirelles ve 3.0mp kamerası var...n80 2.eli 210 sayıp benim telefonu 220-230 a alacak acaba hangimiz daha karlı?

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
6120c nin dizayn ve erkan rengi n80 den daha üstün...n80 wirelles ve 3.0mp kamerası var...n80 2.eli 210 sayıp benim telefonu 220-230 a alacak acaba hangimiz daha karlı?
telefoncudanmı alıyon telefonu hem n80 güzel telefon bence

--------------- Ekleme ---------------

istersen 6120 yi bana satabilirsin 230 ytl ye bende 6120 arıyodum ve ayrıca telefonun garantisi falan varmı

eyypshmc

eyypshmc

Üye
    Konu Sahibi
n80 aldım ama telefon alıp satınca hep kazık yiyorum diye korka korka kullanıyorum inşallah yine bi kıllık çıkmazda babama karşı mahcup olmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...