Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia n8
Sponsorlu Bağlantılar
cuneytsarac
Üye
Konu Sahibi
Evet haklısın. Sağlık olsun ne diyelim arkadaş
the06resul
Üye
aynen öle kardeş kararın değişirse senin telefonu düşünürüm ama bursadan ankaraya nası olacak oda sorun zaten
cuneytsarac
Üye
Konu Sahibi
Evet ankaradan bursaya olmaz ya
rzgzm
Üye
603 ile takas eder misin dostum 11 ay garantisi var vatan bilgisayar faturalı çok temiz bir cihazdır full kutulu ben makro foto çekimi için değiştirmek istiyorum cihazı kamera önemli benim içinama senin memleket bursaymış ben adanadayım ya
Halit O.
Emekli Yönetici
c6-01ile takas düşünürsen pm at anlaşalım
cuneytsarac
Üye
Konu Sahibi
Tamam arkadaşim c6-01 olur
achambo
Üye
para istiyosan c6-01 ile niye takas ediyosun ki
cuneytsarac
Üye
Konu Sahibi
Tamam arkadaşim c6-01 olurüste ne kadar verirsin603 nasıl bi telefon bilmiyorum ama . Anlaşırdik memleketler uysaydı603 nasıl bi telefon bilmiyorum ama . Anlaşırdik memleketler uysaydıolur anlaşalım
Mrtkst
Üye
Kardeş x6 16gb'ın üstüne ne kadar istersin n8 için?
cihaz temiz bi yıllık cihaz kullanıma bağlı olarak kenarlarında renk atması kabuk soyulmasi var(çoğu kullanıcıda bu olur) ne kadar istiyosn üste
cuneytsarac
Üye
Konu Sahibi
valla usta bursadayim ama ben size uyarsa yarın görüşelim ben 150 diyeyim siz ne dersiniz ?kardeş x6 yı bilmiyorum daa hiç görmedim onun üzerine sen bul değerini fiyatıda
Halit O.
Emekli Yönetici
az önce forumdan başka biriyle anlaştım hocam sana hayırlı satışlar
cuneytsarac
Üye
Konu Sahibi
150 diyorum c6 için pazarlığa acik arkadaşim fazla ise verebileceğin fiyatı yazsağol kardeşim sanada hayırlı olsunarkadaşlar sadece bursa içinde elden ele alış veriş yapacagim yani bursa dışından pazarlık yapmayalım sen üstüne ne kadar verirsen söyle kardeş
Mrtkst
Üye
Kardeş x6 5800'a benzer fakat daha iyi bi model
Kapasitif dokunmatik ekran, 16gb dahili hafıza, 5mp kamera
cuneytsarac
Üye
Konu Sahibi
Tamam sesi güzel çıkıyorsa olur arkadaşim piyasasına göre üzerine verebileceğin parayı sen yaz bursa içi isen anlaşırız hayırlısıyla
Mrtkst
Üye
Malesef bilader Aydın'dayım ben. Ses kalitesi de çok iyi telefonun.
cuneytsarac
Üye
Konu Sahibi
Tamam sağlık olsun arkadaşim. Inşallah bulursun bi tane temiz