messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
galaxy gio ile takas yapar mısın sayfama beklerim androide geçmek için en iyi seçimlerden birisidir , geçiş için uygun bir telefon
http://www.maxicep.com/cep-telefonu.../galaxy-gio-saglam-ciziksiz-kilif-825203.html
- - - Eklendi - - -
not:cidden bu telefonla ilgileniyorum yüksek ihtimal kendiminkini satınca bunu alcaktım zaten...
neden kafanı kurcalayayım , telefonun değeri 350 lira ve f/p telefonu n8 de çalıştıramadğın birçok şeyi çalıştırabiliyorsun ve
htc wildfire s de Qualcomm MSM7227 600MHz ilemci işkemci varken Qualcomm MSM7227-1Turbo 800MHz
işlemci var dikkat ederim turbo ve bu yüzden 800 mhz in üstüne rahatça çıkabiliyor ve hız aşırtma yapılabiliyor , bataryası daha uzun ömürlü ve daha ince ve hafif , dediğim gibi işlemci olarak çok daha üstünde wildfire s den ve samsungio.com gibi türkçe olan birçok sırf bu telefon için açılmış birçok site var ve oldukça dolular , bi sayfama bak istersen
kardeş sahibinden.com da get açabilirmisin
rami diğer telefonlara göre biraz farklı 128 mb ama çoğu boş ben htc wildfire s kullandıktan sonra gioyu aldım ve wildfire s i de arkadaşıma hediye ettim çok memnunum çok daha kaliteli bi telefon sadece kamerası biraz daha düşük ama fokusu olduğundan çok net çekebiliyorsun ve htc wildfire s de emulatör ile oynayamazken gioda çok iyi performans aldım...
gio da 278 mb ram var ama ben olsam ace ile değişirim
kimse ace2 ile değişmezki
- - - Eklendi - - -
ace en azından 3.5 ekrana ve 5mp flaş lı kameraya sahip
ayrıca telefonda oyun oynama durumu nasıl gio kadar oynanış var mı , popüler oyunları bulabilr miyim ?
- - - Eklendi - - -
1-tamam kulaklıklar iptal...
2-gio 1 ,2 yok
3-ama adamlar telefonu haşat etmişler çoğuyla konuştum hepsi mahfetmiş telefonu , n8 i de 150 liraya hatta 100 liraya satan var emin olamıyorsun ki
4-sd karta kurabilirsin uygulamalrı sorun olmaz hatta eğer istersen root atarım ben telefona , garantisi rootlu kullandığı süre boyunca yoktur ama sonra birkaç ufak işlemle yine root tan kurtarabilirsin ve garanti geri gelir ama istemezsen yapmaya da bilirsin
sana nasıl yapacağını da anlatabilirim hatta bana siteden danışabilirsin
bu arada garantiyi böyle küçğmsüyorum çünkü çok sağlam arkadaşımın ace i 1,5 metreden düştü bana mısn demedi aynı malzeme olduğu için bu da aynı şekilde dayanıklı eğer zaten yazılım olarak sorun yaşarsan (ki ben hi yaşamadım ) bana danışırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?