Nokia N8 (?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
webplayer

webplayer

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 (?)
Nokia N8 ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum. Özellikle kullanan arkadaşlara yönelik olacak sorularım.
Nokia N8'in ekran özellikleri büyüklük hariç 5800 ile aynı. 16m renk, 640x360 pixel nHD çözünürlük. Sadece 5800 3.2", N8 3.5". Yani N8'in ekran çözünürlüğü, görüntü kalitesi canlılığı parlaklığı 5800 ile aynı mı? Kağıt üzerinde aynı gözüküyor ve bu çok büyük bir saçmalık.
N8'in işlemci hızı ne alemde kullanım hızlı mı? Menüler arası geçişler veya program açılmaları hızlı mı ya da hafıza doldukça yavaşlıyor mu?
Symbian 3 nasıl bir işletim sistemi, beğendiniz mi? Öncekilerden iyi mi?
Müzik kalitesi nasıl müzik çaları vs. ve video oynatma seçenekleri arttırılmış mı? Hoparlöründen güçlü ve kaliteli ses çıkabiliyor mu? Kutusunda hafıza kartı veriliyor mu?
N8'de bariz bir hata yok sanırım 5800 gibi. Kendi gördüğünüz (+)ları ve (-)leri de yazarsanız sevinirim. Alınmaya değer bir telefon mu değil mi bunu merak ediyorum da.
Bir de ek olarak E7'nin çıkış tarihi ve tahmini fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Kamerası hariç E7 daha üstün gibi duruyor.
Teşekkürler.

fnldstntn

Üye
Ekaran konusunda n8 in ekrani amolen yani 5800 karsilastirilamaz bile ...
islemci hizi ile ilgili supelerin varsa ozgur arkadasimizn Symbian^3 destek bolumunde paylastigi bir video var o rdan islemci hizinin yetrli hatta fazla oldugunu rahatlikla gorebilirsin...
Symbian^3 cok iyi ve gelismis bir isletim sistemi fakat henuz yeni oldugu icin ufak tefek hatalr olabilir(her yeni olan seyde oldugu gibi) Guncellemelerle duzelir..
Hoperlor konusunda hic bir sey diyeme...Bilgim yok...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia N8 ile ilgili birkaç soru sormak istiyorum. Özellikle kullanan arkadaşlara yönelik olacak sorularım.
Nokia N8'in ekran özellikleri büyüklük hariç 5800 ile aynı. 16m renk, 640x360 pixel nHD çözünürlük. Sadece 5800 3.2", N8 3.5". Yani N8'in ekran çözünürlüğü, görüntü kalitesi canlılığı parlaklığı 5800 ile aynı mı? Kağıt üzerinde aynı gözüküyor ve bu çok büyük bir saçmalık.
N8'in işlemci hızı ne alemde kullanım hızlı mı? Menüler arası geçişler veya program açılmaları hızlı mı ya da hafıza doldukça yavaşlıyor mu?
Symbian 3 nasıl bir işletim sistemi, beğendiniz mi? Öncekilerden iyi mi?
Müzik kalitesi nasıl müzik çaları vs. ve video oynatma seçenekleri arttırılmış mı? Hoparlöründen güçlü ve kaliteli ses çıkabiliyor mu? Kutusunda hafıza kartı veriliyor mu?
N8'de bariz bir hata yok sanırım 5800 gibi. Kendi gördüğünüz (+)ları ve (-)leri de yazarsanız sevinirim. Alınmaya değer bir telefon mu değil mi bunu merak ediyorum da.
Bir de ek olarak E7'nin çıkış tarihi ve tahmini fiyatı hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Kamerası hariç E7 daha üstün gibi duruyor.
Teşekkürler.
Gerçi yukarda arkadaş baya yardımcı olmuş.bende bu cihazı bayadır takip ediyorum.çok şekil bir cihaz,özellikleri mükemmel.ama tarayıcısı mutlaka güncellenmeli mümkünse yeni bir tarayıcı gelmeli bu cihaza diye düşünüyorum.
E7 zannediyorsam şubat 2011 de avrupada satışa çıkacak,o sıralarda da bize gelir,fiyatınında 1400 tl civarında olacağı kanısındayım.

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
görüntü kalitesi 5800 den iyi video net çekiyor flaşı karanlıkta yeterli aydınlatma yapıyor ekran çözünürlüğünü 800x480 pixel olduğunu biliyorum işlemci hızını diğerlerine göre en hızlı n8 gördüm çoklu program açtım sorun yaşamadım fakat hafıza doldukça ortaya çıkar diye düşünüyorum symbian 3 işletim sistemi diğerlerinden iyi müzik uygulaması aynı görünüm biraz değişik video oynatma aynı yine ek olarak video ve fotoğraf düzenleme menü olarak konulmus düzenlemeleri ayırmışlar yani slayt yapma falan var vs...hoparlör tek konulmuş güçlü ses kalitesi iyi ama sorraund ses alamadım (n97 n95 teki gibi) kutudan hafıza kartı çıkmadı + lara gelince hızlı telefon netteki videoları denedim biraz aynen açıyor olduğu gibi (dailymotion youtube facebook) resim çekimi çok iyi bence - leri şarj fazla dayanmadı hoparlör iki tane olmalıydı bence aklıma başka gelmiyor şimdilik gelince yazarım + ve - lerden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt