>Pessimistic.
Üye
Eğer yazılana göre Wave II'de 3.5 mm kulaklık girişi yoksa hakkaten saçma bir telefonmuş ama vardır bence. Bir de fiyatları aynı değil ki Wave 2 830-890 tl arası N8 ise 1060-1160 tl arası. Yani N8'in daha üstün olması mantıken normal.
Fiyat konusunda ben yazıyordum valla 2000 tl'Lik telefonla kıyaslanır mı diye ama işte Nokia'nın amiral gemisi olduğundanmış falan filan yazıyorlardı daha ucuz olsa da orda N8 daha iyiydi tabi iphone'dan. Wave serisi daha çok C serisinin rakibi gibi geliyor bana.fiyatzzza bakarsan oooo ozaman miye 2500 liralık iphone4 le n8i kıyaslarken fiyattan konu açıomıyor?
--------------- Ekleme ---------------
bizzat canlı inceledm yok
Fiyat konusunda ben yazıyordum valla 2000 tl'Lik telefonla kıyaslanır mı diye ama işte Nokia'nın amiral gemisi olduğundanmış falan filan yazıyorlardı daha ucuz olsa da orda N8 daha iyiydi tabi iphone'dan. Wave serisi daha çok C serisinin rakibi gibi geliyor bana.
Fiyat konusunda ben yazıyordum valla 2000 tl'Lik telefonla kıyaslanır mı diye ama işte Nokia'nın amiral gemisi olduğundanmış falan filan yazıyorlardı daha ucuz olsa da orda N8 daha iyiydi tabi iphone'dan. Wave serisi daha çok C serisinin rakibi gibi geliyor bana.
sacmalamayın wave 2 n8 den üstündür.
bakın n8 çözünürlüğü 360*680 wave 2 ise 480*800
işlemci n8 680 mhz wave 2 ise 1000 mhz
ekran boyutu n8 3.5inc wave 3.7 inc
ekran türü n8 amoled wave 2 super clear lcd
super clear lcd amoled den daha iyidir ama super amoledden iyi değildir.
wave 2 plastik değil bi kere yanlıs yönlendirmeyin.
wave 2 de ayrıcaa 3.5mm jak vardır.kafanıza göre özellik yazmayın.
bi akıllı sensin dimin8de olupta wavede olmayan cok şey var ve bi çok alanda önde wave sadece ekran ve işlemci olarak önde baska birşey yok şimdi bu kadar adam salakta bi akıllı senmisin.
Şunu söylememişsin wave 2 nin ekranı amoled den iyi deil arkadaşım yanlış bilgi verme lcd ile amoled kıyaslanamaz bile ne diyon sen araştır öyle gel yorum yap clear lcd daha iyiymiş tövbe tövbe nerdeyse en iyisi bu diyecek
sacmalamayın wave 2 n8 den üstündür.
bakın n8 çözünürlüğü 360*680 wave 2 ise 480*800
işlemci n8 680 mhz wave 2 ise 1000 mhz
ekran boyutu n8 3.5inc wave 3.7 inc
ekran türü n8 amoled wave 2 super clear lcd
super clear lcd amoled den daha iyidir ama super amoledden iyi değildir.
wave 2 plastik değil bi kere yanlıs yönlendirmeyin.
wave 2 de ayrıcaa 3.5mm jak vardır.kafanıza göre özellik yazmayın.
aynı seymı hahahahahahahahahahahaha tek tek vak aynı seymıs hahahahhaAynı şeyi kopyala yapıştır yaparak bir yere varabileceğini mi sanıyorsun? Diğer konuda arkadaş sana gereken cevabı vermiş zaten. Yetmiyorsa S^3 oyun bölümüne bak. Üşeniyorsan sana linkleri bizzat vereceğim. Bakalım kaç oyun varmış kaç oyun yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?