Nokia N8 Vs WaveII

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokia N8 Vs WaveII
Kamera:
WaveII 5mp
N8 12mp
Hafiza:
WaveII 2GB
N8 16GB
İnternet hızı:
WaveII HSDPA 3.6 Mbps; HSUPA, 2 Mbps
N8 HSDPA, 10.2 Mbps; HSUPA, 2.6 Mbps
USB:
WaveII MicroUsbv2.0
N8 microUSB v2.0, USB On-the-go
Gprs Edge:
WaveII Class10
N8 Class33
Bunlar N8'in Waveden üstün geldiği noktalar.
Ve bunlarda N8 de olupta WaveII'de olmayanlar:
Xenon flaş
3.5mm kulaklık girişi
Hdmi çıkışı
Usb girişi
(usb çıkışı ile karıştırmayın)
Ve WaveII'de olupta N8'de olmayan birşey yok.
Ve fiziksel olarak N8 Çizilmez aliminyumdur WaveII Plastik.
Ve adil olmak gerekirse Bunlarda WaveII'nin N8'den üstün geldiği yerler.
Ekran çözünürlüğü:
Wave 400x800
N8 360x640
İşlemci:
WaveII 1000 mhz
N8 680 mhz

Sadece 2 tane
Ve sadece 2 tane fazla özelliği öne sürerek N8'e WaveII tercih etme önerisi yapan arkadaşlar fark ortada.2 tane artı için o kadar veli nimetten vazgeçmek akıl varimidir?

Starsley

Bende eklim biraz n8 in artılarını Adobe flaş player 10.1, Adobe flaş lite 4.0, usb(otg) fark ortada

onu unutmuşum kanka yani benm deynmek istedğm N8'in kamerasıından baska daha cok şeyi var ama samsungcular ayfoncular bunu kabul etmiyor

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Eğer yazılana göre Wave II'de 3.5 mm kulaklık girişi yoksa hakkaten saçma bir telefonmuş ama vardır bence. Bir de fiyatları aynı değil ki Wave 2 830-890 tl arası N8 ise 1060-1160 tl arası. Yani N8'in daha üstün olması mantıken normal.

fiyatzzza bakarsan oooo ozaman miye 2500 liralık iphone4 le n8i kıyaslarken fiyattan konu açıomıyor?

--------------- Ekleme ---------------

bizzat canlı inceledm yok

Starsley

Arada o kadar fark olsa bile fiyat olarak o fiyata o farklarda bi şey bulamazsın aradaki fark iki telefona göre çok çok fazla

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
fiyatzzza bakarsan oooo ozaman miye 2500 liralık iphone4 le n8i kıyaslarken fiyattan konu açıomıyor?

bizzat canlı inceledm yok
Fiyat konusunda ben yazıyordum valla 2000 tl'Lik telefonla kıyaslanır mı diye ama işte Nokia'nın amiral gemisi olduğundanmış falan filan yazıyorlardı daha ucuz olsa da orda N8 daha iyiydi tabi iphone'dan. Wave serisi daha çok C serisinin rakibi gibi geliyor bana.

işte adil ve tarafsız bi yorum oldu tebrik ediyorm

pRime.

Üye
Güzel karşılaştırma olmuş. Ama sen telefonu incelerken görmemişsin herhalde. Wave2de 3.5mm jak girişi var. İnanmıyorsan Samsungun sitesinden veya GSMArenadan bakabilirsin.

+1 Katılıyorum.

sacmalamayın wave 2 n8 den üstündür.
bakın n8 çözünürlüğü 360*680 wave 2 ise 480*800
işlemci n8 680 mhz wave 2 ise 1000 mhz
ekran boyutu n8 3.5inc wave 3.7 inc
ekran türü n8 amoled wave 2 super clear lcd
super clear lcd amoled den daha iyidir ama super amoledden iyi değildir.
wave 2 plastik değil bi kere yanlıs yönlendirmeyin.
wave 2 de ayrıcaa 3.5mm jak vardır.kafanıza göre özellik yazmayın.

bi akıllı sensin dimi n8de olupta wavede olmayan cok şey var ve bi çok alanda önde wave sadece ekran ve işlemci olarak önde baska birşey yok şimdi bu kadar adam salakta bi akıllı senmisin.

Starsley

Şunu söylememişsin wave 2 nin ekranı amoled den iyi deil arkadaşım yanlış bilgi verme lcd ile amoled kıyaslanamaz bile ne diyon sen araştır öyle gel yorum yap clear lcd daha iyiymiş tövbe tövbe nerdeyse en iyisi bu diyecek

:] aynen ya cahil insanla uğraşılmıyor

pRime.

Üye

Bu saydıklarının dışında hiçbir donanımsal üstünlük yok. Tabi saydıkların üstünlükse.

1) Sana bi soru sorucam. 360x640 ekran gözünü çok mu rahatsız ediyor, pikseller çok mu büyük de telefonu bununla vuruyorsun?
2) Ekran boyutunun büyük olması bir üstünlük değildir. Tersine belli bi yerden sonra ekran boyutu arttıkça telefonun cebe sığması zorlaşır. N8in ekran boyutu gayet iyi!
3) Hiç merak etme. N8 o aradaki işlemci farkını 300mhzlik GPUsuyla kapatıyor. İşinize gelmeyince işlemciden vurun. Sanki o HD oyunları N8 oynatamıyor da "işlemci 680mhz" diyorlar.

Son olarak da kimsenin Wave2nin gövdesine ve jakına lafı yok. Ben düzelttim arkadaşın yanlışını üstteki mesajımda.

bence de n8 wave 2 den üstün ama babanızın şirketi mi yaa neredeysen forum birbirine girecek : ) : )

n8 cıler sıze soruyorum ikide bir gpu falan diyorsunuz hadi bakalım altta verdiğim oyunlara tek tek bakın.
hangisi n8 de var eğer varsa link koyup gösterin bizde inanalım.

Gangstar: West Coast Hustle HD (Gameloft)

Blades of Fury HD (Gameloft)

Brothers In Arms® 2: Global Front HD (Gameloft 300 mb)

Modern Combat: Sandstorm (Gameloft)

Zombie Infection HD (Gameloft)

Let's Golf! 2 HD (Gameloft 300 mb)

Bruce Lee Dragon Warrior

Hero of Sparta 2 HD (Gameloft)

Dungeon Hunter (Gameloft)

yok gpu yok filan eminim vardır faydası var mı varsa bu oyunlar var mı?

pRime.

Üye
Aynı şeyi kopyala yapıştır yaparak bir yere varabileceğini mi sanıyorsun? Diğer konuda arkadaş sana gereken cevabı vermiş zaten. Yetmiyorsa S^3 oyun bölümüne bak. Üşeniyorsan sana linkleri bizzat vereceğim. Bakalım kaç oyun varmış kaç oyun yokmuş.

Starsley

Senin bu saydıkların iki firmanın anlaşmasından dolayı kaynaklanan oyunlar yani sen n8 de oynanamazmı diyosun ki umarım bunu kastetmemişsindir yada oyun azlığı olarak dedin hangi türlü bakarsan bak sen 1 yerden yazıyosun n8 10 yerden yazıyo

aynı seymı hahahahahahahahahahahaha tek tek vak aynı seymıs hahahahha
yemedi mi? verdiğim oyunların 1 tanesi sizde var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...