Nokia N8 vs. Nokia E7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Nokia N8 vs. Nokia E7
Bu telefonlardan hangisi daha iyi arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum...

Nokia N8 Nokia E7

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tabii ki N8 daha iyi dostum

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
man20

man20

Üye
tartışmasız n8 . Tartışmak isteyen varsa karşıma geçsin :))

SuaT6027

SuaT6027

Üye
nsekiz dstum

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
n8:256mb ram,680 mhz,3.5" 360x640 ekran.klavye yok.
e7:256 mb ram,680mhz,4.0" 360x640 ekran.hafıza kartı takılamıyor.klavye var

Re13eL

Re13eL

Üye
e7 de sadece klavye var ve ekranı biraz daha büyük fakat bunlar n8 in e7 yi ezmesini engellemiyor :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bence E7 . 4 inç ekran klavye var ama N8 kameradan dolayı eziyor gibi .

Türe

Türe

Üye
N8 :oke:

seko2201

seko2201

Üye
n8 dostum rakıpsız...

qsaw

qsaw

Üye
ikiside iç donanım olarak aynı bunlardan birisini seçmek zevk meselesi mesela bazısı kamera ister bazısı qwerty klavye

WebStyle

WebStyle

Üye
E7'nin ekranı N8'e göre biraz daha büyük E7'de klavye var. N8'de yok. Bunların haricinde donanım özellikleri hemen hemen aynı. Tabi N8'İN 12 MP kamerasını da unutmamak lazım :) bana kalırsa N8 alın derim. Çünkü klavyeli telefonlar pek sağlıklı olmuyor. Yine de son karar sizin..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
E7'nin ekranı N8'e göre biraz daha büyük E7'de klavye var. N8'de yok. Bunların haricinde donanım özellikleri hemen hemen aynı. Tabi N8'İN 12 MP kamerasını da unutmamak lazım :) bana kalırsa N8 alın derim. Çünkü klavyeli telefonlar pek sağlıklı olmuyor. Yine de son karar sizin..

yani..doğru.sizin zevkinize bağlı..

fatih_123

Üye
N8 hertürlü ezer. kaç kişi klavyedem mesaj yazıyor :D klavye kullanacaksan telefonu yan tut :P

distakjo

distakjo

Üye
donanım olarak aynı. Fakat hafıza kartı takılamaması biraz düşündürücü. 4 inç ekran tabiiki çok daha iyidir. Klavye bi extradır, zarardan çok yararı olacağı kesin. Gel gelelim kameraya :) 8mp i kimse küçümseyemez fakat 12 mp ile de kimse karşılaştıralamaz. Ha tabiiki zevk meselesi, ama ben inanıyorum ki e7 alanları çoğu keşke n8 alsaydım demiştir. Ama tam tersi durumun n8 kullanıcıları için olacağını sanmıyorum. Malum amiral gemisi muhabbeti :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
birbirine benzyen iki telefon ama n8 acık ara ezer gecer... n8 hem daha kibar e7 ye gore.. hem kamera.. ve tarz :D

cortex47

cortex47

Üye
E7, N8'den çok daha iyi...

MertcaN9

MertcaN9

Üye
N8 :yuru

keys1903

keys1903

Üye
e7 yi 1 hafta kullandım kaba bir alet artı klavyeyı acmak icın tek el bazen yetmıyor artı ekran buyuklugu guzel okadar ben olsam n8 alırdım yada ıkısınıde almam

SilentOne

SilentOne

Üye
alıcaksan n8 12mp kamera ve downrage özelliği yeterde artar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt