Nokıa N8 video kaydı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa N8 video kaydı
N8 de Video Kaydı Yaparken Flaş Kullanılamıyormu ??? ŞİMDİDEN :tşk:

• Beğen
Tepkiler: 123456YE, ZekiReis123, Scorpion148 ve 1 kişi daha

mucaht

Üye
xenon flash olduğu için sürekli açık kalmaz bi kere patlar ve kapanır. Böyle bir şey mümkün değildir.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
xenon flash ın farkı nedirki ???

balkonkusu

balkonkusu

Üye
gaz sıkışması patlaması gibi bir takım kimyasal olaylar var sanırım

mucaht

Üye
bi 5800 ın led flash ına bak bide N8 in xenon flash ına bak o zaman anlarsın farkı neymiş :D teknik olarak tam bir bilgi bende veremem. Daha fazla bilgi sahibi olan arkadaşlar cevap vereceklerdir.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
Bi arkadaşımda u600 war onda fotoğraf çekerken flaş patlamıyor uzun süre yanıyor led flash bu mu oluyor ???

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
xenon flash araba farlarinda kullanilan flashtir :D NFS oynadysan far secerken xenon yazar en iyisdr :ehe

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

muratbeyim

muratbeyim

Üye
fotoğraf objektifinin önündeki jelatini sökmeyi unutmayın.... Fotoğraflar biraz soluk çıkıyordu, onu sökünce düzeldi...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
fotoğraf objektifinin önündeki jelatini sökmeyi unutmayın.... Fotoğraflar biraz soluk çıkıyordu, onu sökünce düzeldi...

aynen katiliorum beyler:oke:

teli aldktan sonra arkadaki jilatini cikarin (kameranin uzerndeki) hatta ilk once ben korktum kamerasi kotu cekiyor die biraz soluk ckiyordu :ehe

rapman

rapman

Üye
XENON flash , şuana kadar üretilmiş en parlak flashdır.Patladığında , şimşek çakmış gibi olur ( biraz mübalağa yaptım ama :ehe )

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
    Konu Sahibi

aynen katiliorum beyler:oke:

teli aldktan sonra arkadaki jilatini cikarin (kameranin uzerndeki) hatta ilk once ben korktum kamerasi kotu cekiyor die biraz soluk ckiyordu :ehe

bide ayarlar kısmında 0.3 - 1.3 - 3.0 - 9.0 - 12.1 mp seçeneklerinden bnmki 9 mp di bide jelatin vardıı 12 mp bumu dedim :P::P::P::P:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt