nokia n8 uzaktan kilitleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 uzaktan kilitleme
arkadaşlar ,
nokia n8 de menü-telefon-telefon yönetimi-güvenlik ayarları-telefon ve sim kartı ayarlarına girince orda uzaktan telefon kilitmeme diye bir secenek var.
bu uzaktan kilitleme ne işe yarar ve nasıl kullanılır??

yilan53

Üye
şu işe yarar orada tanımlayacağın bir mesaj ile mesela telefonu evde unuttun ve içine kimsenin girmesini istemiyorsun arkadaşının telefonundan yada başka bir telefondan telefonda tanımladığın n gibi bir mesaj atarsan telefon kilitleniyo ve senden başkasası da açamaz şifreyi bilmediği için

matanist

matanist

Üye
Evet ayrıca çalınma veya düşürme durumunda da kimsenin ulaşmasını istemediğin zaman mesaj ile telefonunu kilitleyebilirsin. Aslında çok daha gelişmiş programlar mevcut. Özellikle güvenlik programlarında daha gelişmişleri mevcut. Misal başka bir sim takılsa da o simden belirleyeceğin bir numaraya mesaj atması, uydudan o anki yeri gösterme gibi gelişmiş birçok güvenlik seçeneği için mevcut programlar var...

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
yaptım olamdı arkadaşlar.
şimdi mesaj tanımlamayı girdim ve 2.defe dogurladım sonradan kilitşifresini girdim.Ve sonra başka bir telden kendime sms gönderdim tanımladıgım sms ile ama benim telefon kilitlenmedi..niye

--------------- Ekleme ---------------

tamam sorunu cözdüm.
şimdi yeni birşey fark ettim. telefon ve simkart bölümüne girince orda dahili kullanıcı grubu diye bir secenek var.peki bu ne işe yarıyor arkadaşlar.
Umarım sizi fazla sorularımla bunaltmıyorum.şimdiden cevaplarınz icin teşekkür ederim

kasap111

kasap111

Üye
teşekkürler böle yeni şeyleri bulup tekrar bizimle paylaşırsanız daha çok özellik öğreniriz

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler böle yeni şeyleri bulup tekrar bizimle paylaşırsanız daha çok özellik öğreniriz

messaj dogrulama yazarken kücük ve büyük harf da dogru olması gerekiyormuş.Yani kendi telefonunda smsi büyük yazınca başka telefonundan kendine sms yollyayıncada büyük yazman gerekiyormuş.

peki telefon ve simkart bölümüne girince orda dahili kullanıcı grubu diye bir secenek var.peki bu ne işe yarıyor arkadaşlar????

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefon ve simkart bölümüne girince orda dahili kullanıcı grubu diye bir secenek var.peki bu ne işe yarıyor arkadaşlar????

pcwolf

pcwolf

Üye
Hiç kullanmadım ama o şey büyük ihtiamalle pin2 kodu istiyor ve telefonda sadece belirlediğin numaraların aranmasını sağlıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt