nokia n8 usb soketi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tecno55

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 usb soketi
iyi geceler n8 telefonum var sürekli usb'den şarj ediyordum son zamanlarda şarj aletinin soketini kimildatinca şarj oluyor falan demeye başladı sürekli diyo kimildattikça telefonun içini açtım Baktim hiç bi sorun Yok lehimlerinde sokette de Yok gibi acaba sorun nerde başka usb soketli şarj aletleriyle denendi aynı hata bir de ben bu soketi değiştirmek ıstesem nerde bulabilirim başka Hangi telefonların soketi uyar benim telefona yardımcı olabilirseniz sevinirim

tecno55

Üye
    Konu Sahibi
iyi geceler n8 telefonum var sürekli usb'den şarj ediyordum son zamanlarda şarj aletinin soketini kimildatinca şarj oluyor falan demeye başladı sürekli diyo kimildattikça telefonun içini açtım Baktim hiç bi sorun Yok lehimlerinde sokette de Yok gibi acaba sorun nerde başka usb soketli şarj aletleriyle denendi aynı hata bir de ben bu soketi değiştirmek ıstesem nerde bulabilirim başka Hangi telefonların soketi uyar benim telefona yardımcı olabilirseniz sevinirim

yardım edecek kimse Yok mu

cabal21

cabal21

Üye
içini açtığında soketi kenarlarından hafif ez. usb kabloyu taktığında sallanma yapmasın. zamanla tak çıkarla telefonun soketi genişliyor buda böyle sorunlara neden oluyor. aynı sorun bendede vardı. açtım kenarlarından hafif penseyle ezdim şuan hiç bir sorun kalmadı.

tecno55

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim deniycem Inşallah ondandir peki bu soketi internetten alıp değiştirmek ıstesem nerden bulabilirim

tecno55

Üye
    Konu Sahibi
bu usb soketini internetten bulamaz miyim

cabal21

cabal21

Üye
o konuda bi bilgim yok. ben kenarlarında hafif ezince düzeldi. eğer düzelirse değişmene de gerek kalmaz zaten. ayrıca değişirken karta zarar verebilirsin.

tecno55

Üye
    Konu Sahibi
o konuda bi bilgim yok. ben kenarlarında hafif ezince düzeldi. eğer düzelirse değişmene de gerek kalmaz zaten. ayrıca değişirken karta zarar verebilirsin.

şimdi içini tekrar açmaya eriniyorum ama ilerde deniycem bunu artık düzelmezsede değiştiririm soketi :)

tecno55

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım bu parçayi x3'ün soketi olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...