Nokia N8 Tripod

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
talhayar

talhayar

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Tripod
arkadaşlar merhaba. ben n8 im için tripod almayı planlıyorum. bu nedenle internette biraz araştırma yaptım. ancak bulduğum n8 tripodlarının hepsi işime yaramayacak kadar kısa. size danışmak istediğim konu ise şu şekilde: acaba n8 için tripoda takılan n8 tutacağından alsam bu tutacak bütün tripodlara uyar mı? ayrıca tripod almam için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı? cevaplarınızı bekliyorum, saygılar :)

klancibelgutay

Üye
aynen arkadaslar nerden bulabılırız

SilentOne

SilentOne

Üye
tripodu al kısa bacaklarını uzat normal tripodla biraz pahalı olabilir yaapacak bişi yok

zoniengi

zoniengi

Üye
peki nereden alıcaz ben arıyorum bulamıyorum.. yabancı sitelerde falan var ama Türkiyede alabilecegimiz bir yer ?

ufujkk

Üye
bende ararken gözüme ilişti hala bulan yok sanırım 3-4 sitede gördüm ama yabancı siteler TR de satan bi yer bulursanız banada haber verin :D

rowel35

rowel35

Üye
aslında bunu nokia nın düşünmesi gerek. telefonu fotoğraf makinesi amaçlı çıkartıyor ama nedense aparatını üretmiyor. üretici zekalarına hayran kalabiliyorum bazen bunların. ben bi sitede fotoğraf makinası için lens gördüm. bilgidin monte ediliyor. gayette güzel 799$ idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt