Nokia N8 Tema değiştirirken donma :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Tema değiştirirken donma :S
N8 i alalı daha 1 saat olmadı :) temaları değiştirirken işleniyor diyor ve bu yazı hiç gitmiyor ama tema değişmiş oluyor . acaba bi çözüm var mı ?

mavrick

mavrick

Üye
telefonu yeniden kapat aç düzelir.Yani buraya paylaşman bile gereksiz bence(yanlış anlama)

zallas

Üye
    Konu Sahibi
tamam o zaman bu kadarsa sorun değil . Forum kirliliği yapmak istememiştim yani

mavrick

mavrick

Üye
tamam o zaman bu kadarsa sorun değil . Forum kirliliği yapmak istememiştim yani

ayıp ediyosun ,kirlilik falan yok kardeşim ,sen sorunsuz kullan n8 ini,sonucta o kadar para veriyoz telefonlara

erkara_64

telefon yazılımı güncelle kısmında önemli güncelleme var onu mutlaka yükle cihazına ve ayrıca her gördün pro.indirme...ben oviden kral fm yükledim telefon kafayı sıyırdı resmen:)

zallas

Üye
    Konu Sahibi
:) güncelleme yapacağım bu sefer de 'Bu cihaz Pc Suite USB modunda değil ' diye hata veriyor . Bu sorunu bilen var mı ? :/

--------------- Ekleme ---------------

tamamdır çözdüm. silip tekrar kurmak yetiyormuş :)

SilentOne

SilentOne

Üye
bu arada kral fm uygulamsını 5800 a da yükledim telefonun kafa 1trilyon oldu be

Uruloki

Uruloki

Üye
hakket ya bu symbianlara pro atınca kafayı yiyo benim teli alırken eçtı adam 10 sn sonra geldi şimdi açılıyo bi 5 dk ka yok ama sonra sorunsuz hiçbişe yok

hopecell

hopecell

Üye
selam arkadaşlar;

N8i dün aldım akşamda nfs shift oyununu yükledim gayet güzel oynuyordu fakat az önce tekrar oynadım dondu..Ve telefona hiçbirşekilde müdahale edemiyorum..ne kapanıyor ne ekran değişiyor hiçbirşey olmuyor.Yardım rica ederim..

borasezer

borasezer

Üye
telin şarjbitince telde otomatik olarak kapanacak bu gibi durumlarda fazla ekrana dokunmayıp ya düzelmesini yada telin şarjının bitmesini beklemeliyiz

najanaja

najanaja

Üye
kardeşim bence ovi yi hiç kullanmayın nokia shop taki eleman ovi şu sıralar sorunlu demişti ben hiç kullanmıyorum şahen maxicep te herşey mevcut zaten. İkincisi tema yükleme sorunu yaşayan arkadaş uyumlu tema yüklediğine emin ol sakın s60v5 teması yükleme ben yaptım o hatayı tam işleniyo derken tel bi kapandı bi daha açılmadı nokia shopa gidip yazılım attırdım düzeldi s60v5 temaları sorun yapıyor sadece symbian3 temaları yüklersen hiç sorun yaşamazsın OK...

orhaan48

orhaan48

Üye
selam arkadaşlar;

N8i dün aldım akşamda nfs shift oyununu yükledim gayet güzel oynuyordu fakat az önce tekrar oynadım dondu..Ve telefona hiçbirşekilde müdahale edemiyorum..ne kapanıyor ne ekran değişiyor hiçbirşey olmuyor.Yardım rica ederim..
arkadaşımkapama düğmesine 8 saniye basılı tut reset atar ve düzelir

iatis

iatis

Üye
bu arada kral fm uygulamsını 5800 a da yükledim telefonun kafa 1trilyon oldu be
Yaklaşık 1 aydır N8 kullanıyorum.İlk yüklediğim uygulamalardan biride kral FM idi.sık sık donma ve reset yapma olayları yaşadım.Neredeyse telefonu geriye verecektim.Ama 2-3 gün önce Kral FM uygulamasını silince telefon düzeldi.Hızı da arttı.Paylaşımınız için çok teşekkürler.

hopecell

hopecell

Üye
telin şarjbitince telde otomatik olarak kapanacak bu gibi durumlarda fazla ekrana dokunmayıp ya düzelmesini yada telin şarjının bitmesini beklemeliyiz

eyvallah hocam saolasın cvp için..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşımkapama düğmesine 8 saniye basılı tut reset atar ve düzelir

acemılıgıme denk geldı :) bıran panıkledım ıslem yapamayınca sonradan basılı tutunca tesadufen ogrenmıs oldum :) saol cvp için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt