ben telefonu kapalı olarak gösteremiyorum nokia usb rom olarak görmüyor pc nasıl alacağım flash veya usb rom driverlerini nereden bulabilirim n8 in....
verdiğin driver için teşekkürler ama bende zaten o vardı telefonu açık olarak tanıtıyorum sorun yok ama kapalı olarak tanıtmaya kalktığımda nokia usb rom geliyor ve gidiyor bi bu işlemi jaf ile yapabilir miyim ?
şöyle birşey var yeni phoenix sürümde.farklı birşey yapıyorlar galiba:
Phoenix'i açın File > Manage Connections'a basın sonra New'a basın ordan USB yi işaretleyin Next’e basın program USB bağlantısını kontrol eder ve Finished Scanning yazar. Tekrar Next ve sonra Finish'e basın. Açık olan pencerede Apply ve Close'a basın.
şöyle birşey var yeni phoenix sürümde.farklı birşey yapıyorlar galiba:
Phoenix'i açın File > Manage Connections'a basın sonra New'a basın ordan USB yi işaretleyin Next’e basın program USB bağlantısını kontrol eder ve Finished Scanning yazar. Tekrar Next ve sonra Finish'e basın. Açık olan pencerede Apply ve Close'a basın.
tekrar teşekkürler ben yanlış yapıyormuşum jaf ta olduğu gibi telefonu kapalı bağlıyormuşum o yüzden görmüyordu sonradan farkettim vede yaptım çok saolun...
--------------- Ekleme ---------------
bu arada birşey soracaktım bu flash attıktan sonra ovi store açılmıyor nasıl çözeceğiz onu bilen var mı ?
Arkadaşlar;
Bende nokia c6-01 var.Bu telefonda symbian^3 işletim sistemine sahip biliyorsunuz.Telefonu 2 gün önce kardeşime vermiştim Nokia software update ile yazılım güncellemesi yapmış.Şimdi telefonun dili ingilizce ve dil seçeneklerinde türkçe yok.Telefonun dilini tekrar nasıl türkçe yapabilirim.Lütfen yardım edin.
Arkadaşlar;
Bende nokia c6-01 var.Bu telefonda symbian^3 işletim sistemine sahip biliyorsunuz.Telefonu 2 gün önce kardeşime vermiştim Nokia software update ile yazılım güncellemesi yapmış.Şimdi telefonun dili ingilizce ve dil seçeneklerinde türkçe yok.Telefonun dilini tekrar nasıl türkçe yapabilirim.Lütfen yardım edin.