Nokia N8 Sıfır Kutusunda Yurtdışından 10 Adet Getirsem Satılır Mı?? YORUM BEKLİYORUM Ona Göre Gelcek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bora_berk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Sıfır Kutusunda Yurtdışından 10 Adet Getirsem Satılır Mı?? YORUM BEKLİYORUM Ona Göre Gelcek
Arkadaşlar yurtdışından 10 adet n8 getirmek istiyorum acaba satılırmı??
Bu arada Başka teledon önerisi olan varsa onlarıda bilmek istiyorum
yorumlarınızı esirgemeyin teşekkür ederim şimdiden

dj eşref

Üye
kardes benım merak ettıgım bır konu var bılmedıgım ıcın soruyorum acaba yurt dısında getırecegın telefonlar turkıyede calısırmı hanı şu kayıt mayıt olayı varya onun ıcın sordum eger calısır dersen benda almanya dan bır telefon ısteyecem

nonamex

Üye
Satilir tabi ki satilmaz olur mu hic ? Nokia yaptiysa iyi yapar anlayisi var ulkede..

• Beğen
Tepkiler: positive+
alemburda

alemburda

Üye
N8 10 tane fazla olur onun yerine değişik modeller getir iphone 4 havada karada satılır :D ve Samsung Glaxy S 2 hemen alıcı bulursun. Yaklaşık mesela hollanda'da 1000 Tl tutuyor. Hiç yoktan 200 Tl kar elde edersin .Motorola Xoom'da getir.

'Patron

'Patron

Üye
ne kadar işte?

nalcam22

nalcam22

Üye
n8 nekAR tane hacı

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Açıkcası N8'leri ne kadar satacağına bağlı satılıp satılmaması.

futbol123

futbol123

Üye
kaç tl ye getiriceksiniz

alemburda

alemburda

Üye
yurt dışından Türkiye'de 1500Tl olan bir ürünü 1000tl getirebilirsin. Çantana koy getir basit :naughty: Yada aracı biri bulabilirsen değişik yöntemlerle getirebilirsin faturayı düşükten gösteriyorlar. Gümrük mevzuatını biraz oku açıkları var onları kullan ucuza getirirsin ama biraz sermaye şart tutan bir ürün getirir isen peynir ekmek gibi gider :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt