Nokia n8 sıfır 850 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
Nokia n8 sıfır 850 tl
arkadaşlar büyük bir mağazada ismi lazım değil bu gün eve broşür geldi ve n8 850 tl diyor 1.150 den 850 tl diyor nasıl fiat

23palulu23

23palulu23

Üye
buyur kardeş

wratH!

wratH!

Üye
Teshir urunu diyor tavsiye etmem acikcasi. Acilmamis kutu bulabilirsen kacirma.

devil____boy

Üye
bu saatten sonra nokia almayı düşünüyorsan bari ikinci nesillerden al n8 c7 filan işe yaramaz artık

umt07

umt07

Üye
nokia(symbian^3) yı artık beleş verseler alma hele 1.nesilse hiiiç alma :D

symbianbelle

symbianbelle

Üye
daha uygun

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
bende 20 günlük var 2 yıl garantili pm atın

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia symbian oldü artık

saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
kvk garantili kardeşlerim bildiğiniz gibi değil ama 250 adetle sınırlı diyor isim versem sorun olamaz herhalde metro mağazası izmirde gaziemir olanı

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Hala Nokia'mı alıyorsun?
500TL deseler bile alma.. Symbian bitti... Aslında benim gözümde Nokia'a bitti..
Şu saatten sonra Nokia beleş telefon verse kullanmam alırım satarım iOs yada Android alırım :D

- - - Eklendi - - -

Androidde flash olmayacak artık Android'inde bi esprisi kalmadı..
Bu saatten sonra iPhone'dan başkası hikaye

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
bende soğuyorum symbiandan ne yalan sölim..

apex2121

apex2121

Üye
Hala Nokia'mı alıyorsun?
500TL deseler bile alma.. Symbian bitti... Aslında benim gözümde Nokia'a bitti..
Şu saatten sonra Nokia beleş telefon verse kullanmam alırım satarım iOs yada Android alırım :D

- - - Eklendi - - -

Kardeş madem nokia öldü symbian öldü bi zahmet bu sayfaya girme bu nasıl fanboyluk anlamış degilim

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
fanboY? ben? :blink:
Sitedeki en eski Nokiacılardanım zamanında az savunmadık fandroidlere karşı S^3 geneli...
Çünkü o zamanlar savunulacak bişeylerimiz vardı.. Nokia bizi silahsız bıraktı..
Olmayan değerin nesini savunayım.. Arkadaşı yanlış yapmasın diye uyarıyorum çünkü pişman olacağı bişey yapmak üzere
Sizlerde biten bir sistemi önermeyi bırakın artık.. N8 miladını doldurdu.. Symbian da Bellede.. Böyle giderse Nokiada..

KayraBey

KayraBey

Üye
Çağa ayak uyduralim symbiandan uzak duralim

sami41

Üye
Hala Nokia'mı alıyorsun?

- - - Eklendi - - -

nasıl yaa ne demek androidte flash olmayacak ? Hem benim bildiğim iphoneda da flash yok..

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Telefon ve fotoğraf amaçlı kullanacaksan al tabi ama oyun amaçlı kullanacaksan alma Android'li bir tel al bolbol oyun oyna

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Burda insanlar nokia yı öneremiyorsa bu nokia nın hatasıdır.nokia sağlam ve şık telefonlar yapıyor ama hep geride kalıyor.

Yigit Reyiz

Yigit Reyiz

Üye
Arkadaş, benim anlamadığım şey neden herkes symbian'dan desteğini çekeceği için Nokia'ya yükleniyor? Sadece kendilerinin telefon çıkarttığı bir işletim sistemini neden geliştirsin ki? Hazır kendilerine ikinci bir şans çıkmış ve Windows Phone'a geçecekken, neden eskimiş, yaşlı bir işletime destek versin?

Bir düşünün siz hiç kendinizi böyle bir şey için riske atar mıydınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt