nokia n8 ses

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 ses
arkadaşlar nokia n8 de ses yükseltmeyi widget olarak ana ekrana koyma gibi bir secenek yada app var mı??yani sesi widget olarak ana ekranda yükseltelim ve azaltalım.birde n8 dişarı cıkan müzik sesini yükseltme gibi bir imkan varmı..saygılar

kaqan18

kaqan18

Üye
muzik sesini artırma bildiğim kadarıyla yok emin değilim ama diğeri Niye zor geldi onu anlamadım zaten adamlar tuş koymuş üstüne

realplayer2

realplayer2

Üye
telefonda bikaç tane tuş var zaten aman nokia duymasın sonraki cihazlarda onu da kaldırır:)

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
plastik kılıf var.sesi yükseltmek istedigim zaman iyicene basmam gerekiyor.düşündüm de.n8 ile herşeyi yap diyorlar ya..belki ses yükseltme widget olarak vardır.Peki müzik calarken dişarı gelen sesi yükseltme imkanı varmı.eskiden bende sondw w810 vardı onunda sesi azdı.Bir patch bulup flaş attım sesi nerdese 5-6 kat daha yüksek cıktı.N8 de böyle bir patch yokmu sesi yükseltmek icin

realplayer2

realplayer2

Üye
çizgi kadar delikten mükemmel ses çıkıyo bence ideal arkadaşlar n8in sesi. buzzer hoparlör olduğu için bu kadar veriyo eski düzen hoparlör olsa dediğiniz olur belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt