Nokia N8 Satılık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Satılık
Model : Nokia N8
Fiyat : 400
Garanti : Garantisi yok.Garantisi Devam ediyor fakat garanti kağıdını bulamadım.
Görsel :

Webcam ile cektim
Teslimat : Kargo yada elden vs vs
Yazılım : Nokia N8 belle refresh orjinal
Dipnot:Telefonu benim aldıgımda anakart arızalıymıs ama servise gönderdim değiştirdiler.Telefon gayet temizdir ve hiç bir sıkıntısı yok.Dışında çok ufak dikkat cekmeyecek kücücük cizik var 2.fotografta sol altta görebilirsiniz.İhtiyacım olduğu için satıyorum. :) iyi forumlar

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Telefon yıpranmış bi telefona benziyor fiyatı biraz daha düşük tutmanı tavsiye ederim. Hayırlı satışlar

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
Gayet temizde webcam ile çektiğim için olabilir.Ama fiyatı düşürüyorum şimdi

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
güncel fiyat 400 mü ? , hayırlı satışlar.

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
Evet az önce 400 e çektim.Fotoğraflardan daha iyi telefon bilginiz olsun webcamde gerçekten berbat çıkmış

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Evet az önce 400 e çektim.Fotoğraflardan daha iyi telefon bilginiz olsun webcamde gerçekten berbat çıkmış

doğrudur efendim webcam pek kaliteli değilse soluk veya kötü çıkarabilir, tekrardan hayırlı satışlar.

erdix.x

erdix.x

Üye
kardesim takas kabul ediyormusun ... Edersen 6 aylik kutulu samsung galaxy ace 5830i var tertemiz cihaz garantisi devam etmektesir bütün belgeleri aparatlari herseyi mevcut

Bberkan40

Üye
Ben 350 ye satiyodum hala da satiyotum ama yazan olmadi forumdan ayni ozelliklerle umarim sizinkisi satilir :)

SamiMaMi

Üye
    Konu Sahibi
Berkan teşekkürler.erdix takas düşünürdüm fakat nakit sıkıntım var o yüzden satmak zorundayım.telefonu alanın da pişman olmayacağını düşünüyorum.

erdix.x

erdix.x

Üye
peki hayırlı satıslar kardeşim :)

esokmen

esokmen

Üye
Hayırlı satışlar

erdix.x

erdix.x

Üye
kardeşim telefonu satmadıysan takas edermisin tekrar bi söyleyeyim dedim de :) 0542-370-0702 tel numaram

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...