nokia n8 refresh güncellemeyi görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 refresh güncellemeyi görmüyor
meraba arkadaşlar nokia n8 telefonum var telefondan güncellemelere baktığımda en son güncellemeler mevcut diyor nokia suit den arattığımdada suit güncel, yüklenebilir uygulamalardada microsoft apps var şuan onu yüklüyorum acaba yükledikden sonra refresh güncelleme gelirmi

MaxipmaN

Üye
navifrimden yükledi çoğu kişi

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
microsoft apps yide yükledim şuanda yeni güncelleme yok diyor ne yapmam gerekiyor :(

MaxipmaN

Üye
microsoft apps ile alaksaı yok o işin yeni sürümde microsoft apps yok olsa suitede çıkardı dediğim gibi navifirim programıyla yüklüyorlar ama nasıl bilmiyorum çünkü ben telefondan güncelledim ha bu arada *#0000# yaparak kontrol edebilirsin hack avkon modu falan varsa soft format at öyle yükle

codblackops2

codblackops2

Üye
Navifirm ile yükleyebilirsin.
Microsoft apps duyduguma göre telefonu çok yavaşlatıyormuş ..
Hemde onun belle refresh ile ilgisi yok ..

x2cyber2x1994

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar telefonum sanırım hackli olduğu için güncellemeyi göremedim nafirmden halletmeye çalışıyorum yardımınız için teşekkür ederim

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
arkadaşlar bende göremiyorum..ürün kodu: 059D576
navifirmde de bu kod yok

doquqan5

doquqan5

Üye
Bazı arkadaşlar atmış microsoft apps iğrenç bi uygulama sakın yükleme bende de gözükmüyordu ama dün gece gözüktü kod felan yok güncellemenin adı 'gelişmiş yazılım' zaten güncelleme çıkınca anaekranda telefeonunuz için önemli güncellemeler var dicek naviyle uğraşma çok zor bi iş telden yap :)

- - - Eklendi - - -

Ayrıca wlan açık olsun

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
nokia suite'de de gözükmüyor

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
flash atmayı tam olarak bilmiyorum ve nokia suite'den yapmak daha güvenilir geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt