barisakkaya
Üye
Nokia N8 Ovi Store Web Tarayıcı Sosyal Ağlar Problemi
Arkadşlar benim telefonumdan kaynaklanan bir durum mu bilmiyorum ama sizlerden alıcağım yorumlara göre anlayacağımı ve çömzüm bulabileceğimi düşünüyorum bazı arkadaşlar da bu problemler hakkında konu açmıştı fakat tam istediğimi alamadım.
Sosyal Ağlar güncellemesini telefonumdaki yazılım güncellemesi bölümünden yaptıktan sonra 1 gün sorunsuz olarak kullandım fakat ardından web tarayıcısında
Bu sorunu arkadaşların yaptığı gibi telefon verilerini sil ayarları sıfırladan yapıp tekrar mı yüklemeliyim yoksa bu sorun sizlerde yok mu ne yapmalıyım. Yazılımsal ise yeni firmware beklemem daha mı mantıklı olur bu sorunlar giderilir mi
Sosyal Ağlar güncellemesini telefonumdaki yazılım güncellemesi bölümünden yaptıktan sonra 1 gün sorunsuz olarak kullandım fakat ardından web tarayıcısında
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dahi yazıp girmeyi denesem geçersiz sunucu ismi diyor ve açamıyorum. Ovi store açılıyor fakat şöyle bekliyorum internete de bağlı olmamam rağmen ovi mağazada servise bağlanılamıyor hatası alıyorum. Wi-fi bağlantısında da buluyor her zaman bağlandığım kendi internetime evdeki görmesine rağmen bağlanılıyor diyor ama bağlantı gerçekleşmiyor sürekli yenileniyor ve bağlanılıyor yazısı çıkıyor kapatıp açıyorum tekrar deniyorum düzeliyor.Bu sorunu arkadaşların yaptığı gibi telefon verilerini sil ayarları sıfırladan yapıp tekrar mı yüklemeliyim yoksa bu sorun sizlerde yok mu ne yapmalıyım. Yazılımsal ise yeni firmware beklemem daha mı mantıklı olur bu sorunlar giderilir mi
heralde bağlantı kopuyo ama güncellemden önce de vardı çünkü modeme biraz uzaktan bağlandığımda oluyo bu