Nokia N8 Ovi Store Web Tarayıcı Sosyal Ağlar Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 Ovi Store Web Tarayıcı Sosyal Ağlar Problemi
Arkadşlar benim telefonumdan kaynaklanan bir durum mu bilmiyorum ama sizlerden alıcağım yorumlara göre anlayacağımı ve çömzüm bulabileceğimi düşünüyorum bazı arkadaşlar da bu problemler hakkında konu açmıştı fakat tam istediğimi alamadım.
Sosyal Ağlar güncellemesini telefonumdaki yazılım güncellemesi bölümünden yaptıktan sonra 1 gün sorunsuz olarak kullandım fakat ardından web tarayıcısında dahi yazıp girmeyi denesem geçersiz sunucu ismi diyor ve açamıyorum. Ovi store açılıyor fakat şöyle bekliyorum internete de bağlı olmamam rağmen ovi mağazada servise bağlanılamıyor hatası alıyorum. Wi-fi bağlantısında da buluyor her zaman bağlandığım kendi internetime evdeki görmesine rağmen bağlanılıyor diyor ama bağlantı gerçekleşmiyor sürekli yenileniyor ve bağlanılıyor yazısı çıkıyor kapatıp açıyorum tekrar deniyorum düzeliyor.
Bu sorunu arkadaşların yaptığı gibi telefon verilerini sil ayarları sıfırladan yapıp tekrar mı yüklemeliyim yoksa bu sorun sizlerde yok mu ne yapmalıyım. Yazılımsal ise yeni firmware beklemem daha mı mantıklı olur bu sorunlar giderilir mi

Uruloki

Uruloki

Üye
nedense bizde de ovi mağaza açılmıyor garip bir güncelleme ben yakında yedek alıp veri sil ve geri yyükle den denicem çünkü böyle çözen arkadaşlar olmuş

erkara_64

arkadaşlar sizlere yardımcı olmak isterdim fakat 4 aydır ovi-web..vs hiçbir şekilde sorunum olmadı sorunsuz kullanıyorum..bu yüzden sorun nedendir bilemiyorum..tekrar yazılım atmayı deneyiniz..

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bendede arada oluyodu web ayarları mesala turkcell internet olması gerekirken saçma bişe yazıo onu düzeltince düzelicektir ;)

akinorta

Üye
garantisi varsa servise ver bende de bu tarz şeyler hatta daha beteri vardı bir günde düzelttiler yazılımını ne flash at ne hard format hiç üşenme ver servise tabi garantisi varsa ;)

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
bazen bana da olyor bu geçersiz sunucu ismi sinir oluyorum :) heralde bağlantı kopuyo ama güncellemden önce de vardı çünkü modeme biraz uzaktan bağlandığımda oluyo bu

barisakkaya

Üye
    Konu Sahibi
Garanti var elbette böyle bir telefonu garantisiz almam beyin bedava :D
Her neyse eyvallah doğru söylüyorsun garantiye vereyim de yazılımsal bir durum olduğu açık bunun için garantiye verip beklemektense kendim yapayım. Sadece arkadaşlarında çözümü nasıl sağladıklarını öğrenmek istedim ki ben de faydalı işlem yapabileyim forum amacı bu değil midir zaten. Teşekkürler

akinorta

Üye
ben sadece garanti olsun diye söyledim kardeşim. Tabi sen de yaparsın ama başka bir arızaya yol açarsın ne bileyim başka bir yerini bozabilirsin riske atmaman için tabi sen bilirsin telefon senin. Benimde vardı bu tarz sorunlar 5-6 kere formatladım yeniden yazılımını yükledim. Sonra ne oldu WLAN gitti. Ağları buluyorfakat hiçbirine bağlanmıyordu... Bu akıllı telefonlar o kadar da akıllı değil aslında :)

Üst Alt